İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 17

Koronavirüs sonrası İstanbullular evde kalmaya devam ediyor. Trafik yoğunluğunun yüksek seyrettiği haftanın ilk gününde İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 17 olarak gözlendi

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 17
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 17
GİRİŞ 23.03.2020 08:43 GÜNCELLEME 23.03.2020 09:47

Türkiye'de de korona virüsün görülmesi ile birlikte sokaklar boşalmaya başladı. Pazartesi günleri büyük yoğunluğun yaşandığı İstanbul trafiğinde yoğunluk bu sabah saatlerinde düştü. Pazartesi sabahı saat 08:00 itibariyle yoğunluğun yüzde 17'ye düştüğü İstanbul trafiği drone ile havadan görüntülendi.

 

 

Dünyada birçok ülkede ölümlere sebep olan korona virüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından İstanbul adeta sessizliğe büründü.

Pazartesi günleri sabah saatlerinde adete kilitlenen İstanbul trafiğinin bugün yoğunluk seviyesi oldukça düştü. Düşüş ile birlikte normal zamanlarda kırmızı olan trafik yoğunluğu yeşile büründü.

 

 

İstanbul trafiğinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Anadolu Yakası'na geçişlerde, Beşiktaş ve Maslak civarında trafik yoğunluğu gözlenirken, Anadolu Yakası'nda Güzelyalı minibüs yolunda da zaman zaman yoğunluk hakim oluyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!