Halk otobüsüne alınmayınca önüne atladı

ZONGULDAK'ta psikolojik sorunları olduğu öne sürülen yaşlı kadın, sokağa çıkma yasağına rağmen halk otobüsüne binmek için önüne atladı. O anlar bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Halk otobüsüne alınmayınca önüne atladı
Halk otobüsüne alınmayınca önüne atladı
GİRİŞ 23.03.2020 18:51 GÜNCELLEME 23.03.2020 18:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ülke genelinde 65 yaş ve üzeri ile kronik hastalığı bulunan vatandaşların sokağa çıkma yasağı ile birlikte halk otobüslerini kullanması da yasaklandı.

Ücretsiz kullanım kartları da geçici olarak iptal edilen 65 yaş üstü vatandaşlar, otobüslere alınmadı. Zonguldak'ta bugün öğle saatlerinde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir kadın, 65 yaş üstünde olduğu iddiasıyla halk otobüsüne alınmadı. Otobüsün önüne atlayarak gitmesini engelleyen kadın, görevlilere de tepki gösterdi. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

 

 

YORUMLAR 3
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    İlla sokak diyenleri bir adada toplayın. hergün dışarı çıksınlar. market de konulsun herşey olsun ama Hastalık bitti denilince serbest bırakılsınlar.
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    65 yaş üstü insanlara sokağa çıkma yasağı getirilmiş ama,bu insanların evde hareketsiz kalmamasıda lazım,65 yaş üstü bir insan kendini hareketsiz bırakırsa eklemlerinde kireçlenme oluşur,sonra zor hareket eder yada felç olur. bunun için bu insanlara fizik tedavi doktorları göndererek ara sıra durumlarının kontrol edilmesi lazım.
    Cevapla
  • tövbekar 4 yıl önce Şikayet Et
    coniler yusuf yusuf ölüm korkusu sarmis beter olun kafirler müslümanlara yaptiklarinizin baslangici bunlar daha iyi günleriniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar