Iğdır’da korona şüphelisi adam hastaneden kaçtı

Iğdır’da corona virüsü şüphesi ile karantinaya alınmak istenen bir şahıs hastaneden kaçtı.

Iğdır’da korona şüphelisi adam hastaneden kaçtı
Iğdır’da korona şüphelisi adam hastaneden kaçtı
GİRİŞ 25.03.2020 10:12 GÜNCELLEME 25.03.2020 10:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, yurt dışından gelen bir şahıs, Iğdır Devlet Hastanesinde korona virüsü şüphesi ile karantinaya alınmak istendi.Korona virüsü belirtileri gösteren şahsa sağlık ekipleri karantina altına alınması gerektiğini söyledi. İzole edilmiş alana alınacağını öğrenen şahıs, hem kendi canını hem de başkalarının canını hiçe sayarak hastaneden kaçtı.

 

 

Hastanenin yanındaki bir şantiye alanına kaçan vatandaşı aramak için olay yerine polis ekipleri ve özel kıyafetli sağlık personeli geldi. Kaçan şahıs hastaneden fazla uzaklaşamadan polis tarafından yakalandı.

YORUMLAR 7
  • Mikail Toman 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet hastanesinden kaçan Bu şahısın ismini bilen var mı
    Cevapla
  • Cevat KELLE 4 yıl önce Şikayet Et
    Madem yurt dışından gelmiş ve burası ona güven vermiyorsa lütfen iyileştiren sonra. Yurt dışına bir daha ülkemize girmemek üzere göndersinler.
    Cevapla
  • yüksel korkmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    bu karantinadan kacan suphelileri bir tecrit odasina koyacaksin ilac bile vermiyeceksin neden kacar bunlar illaki öleceksin diye bir sey yok ama senin bulastiracagin her kimse bir zincir gibi cogalip gidecek cezalari cogaltacaksin verdigin cezalari yayinlayacaksin biz toplum olarak bundan anlariz vereceksin korkuyu o zaman göreceksin kontrolü adam kaciyor mesgu ettigi bir polis 2 ambulans 3 saglik calisanlari 4 basin 5 halka verdigi korku
    Cevapla
  • zeynel 4 yıl önce Şikayet Et
    o kadar insanın vebaline giriyorsunuz allahtan korkmazlar geberip gideceksiniz bari millete bulaştırmayın tedavini ol iyleş defol nereye kaçarsan kaç
    Cevapla
  • Selami Uçar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bulaşmışsa niye kaçıyorsun. Devlet sana bedava bakacak. Hayatın kurtulacak. Bulaştırdığın insanların vebalini nasıl alacak bilmiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı