İbrahim Kalın: Bütün imkanlar seferber edildi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün imkanlar vatandaşlarımızın sağlığı ve can güvenliği için seferber edildi" dedi.

İbrahim Kalın: Bütün imkanlar seferber edildi
İbrahim Kalın: Bütün imkanlar seferber edildi
GİRİŞ 25.03.2020 12:35 GÜNCELLEME 25.03.2020 13:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Corona Virüsle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili bazı bakanlardan video konferans yoluyla bilgi aldı. Sözcü İbrahim Kalın, toplantıya ilişkin Twitter hesabından açıklamada bulundu.

 

 

Kalın, açıklamasında şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün imkanlar vatandaşlarımızın sağlığı ve can güvenliği için seferber edildi. Bütün bakanlarımız ve kurumlarımız görevlerinin başında. Tedbirler hepimiz için. Unutmayın: Hepimiz güvende olmadan hiçbirimiz güvende değiliz."

YORUMLAR 3
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    3 DEVAMI: Şimdilerde başka bir ülke siparişi olan sağlık malzemelerine gümrüklerde el koyan gaspçı devletlerden ibaret AB var. İnsanlığa önce birbirlerinden çaldıkları sağlık malzemelerini iade etmekle başlasınlar. Adamlar İtalya’ya yardım etmedi ta nerelerden Çin yardım ekibi ve malzeme gönderdi, HANİ NEREDE AB. Üstelik Çinin İtalya’ya gönderdiği yardım malzemesini başka bir AB ülkesi bu malzemelere benim ihtiyacım var diye gasp etti, AHA SİZE AVRUPA, AHA SİZE AVRUPA BİRLİĞİ. Şimdi bol bol seyredin Almanya’daki Türk düşmanı videolarını ve Türkiye’yi karalamaya devam edin. İmansız, Türk düşmanı HAİNLER.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    2 DEVAMI: Bakın bakalım Avrupa’da, Amerika’da insana değer var mı, Bir korona tahlili için vatandaşından 37 bin dolar isteyen ve yoksa öl diyen Amerika mı insana değer verecek. Yoksa 70 yaş üstündekileri değil de gençlere tedavi uygulayarak onları kurtarmaya çalışan Avrupa mı insana değer verecek. Hangi istihbaratın ajanı olduğu belli olmayan bir dinsizin Almanya’dan yüklediği videolarla Türkiye’yi karalıyordunuz, hadi şimdi savunun Avrupa’yı. İnsan hakları yerlerde, sosyal devlet bitmiş, hatta artık o övündükleri kanun devleti bile değiller artık. Zaten belliydi yemek yedikleri masada karısının hesabını dahi ödemeyen milletin ne birliği olacaktı ki.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    1) Görün bunları Alman hayranı soysuzlar. Her gün Almanya’da yayın yapan Murat isimli bir dinsiz imansız Peygamber düşmanının Türkiye’yi karalayan videolarını izleyen hainler bunları görün. Almanya bile yurt dışındaki vatandaşlarına sahip çıkmazken Türk devleti hepsini birer birer topladı, hatta komşu dost ülkelerin vatandaşlarını bile topladı. Öyle Türkiye’de meyve şu fiyat, Almanya’da bu fiyat yok efendim araba şu fiyat Türkiye’de çok pahalı demekle olmuyor. BÜYÜK DEVLET OLMAK VATANDAŞINI ÖLÜME TERK ETMEMEKTİR. Devletimizle gurur duyuyoruz. PARASI ÇOK DEĞERLİ OLDUĞU İÇİN DEĞİL İNSANINA DEĞER VERDİĞİ İÇİN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma