Erbaş salgınının sona ermesi için dua edecek

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, korona virüs salgınının sona ermesi ve hastaların şifa bulması için bugün yatsı ezanını müteakip Kocatepe Camii’nde dua edecek.

Erbaş salgınının sona ermesi için dua edecek
Erbaş salgınının sona ermesi için dua edecek
GİRİŞ 25.03.2020 14:33 GÜNCELLEME 25.03.2020 14:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bugün yatsı ezanı sonrası korona virüs salgınının sona ermesi ve hastaların şifa bulması için Ankara Kocatepe Camii’nde dua edecek. Vatandaşlar da caminin minarelerinden yapılacak duaya eşlik etmeye davet edildi. Korona virüs nedeniyle yaşanılan bu zorlu süreçte vatandaşların dini ve manevi duygularını güçlendirmek amacını da taşıyan dua, ülke genelindeki tüm camilerin görevlileri tarafından da yatsı ezanının ardından yapılacak. Camilerin minarelerinde yapılan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dualar, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın çağrısı üzerine önceki gün yatsı ezanını müteakip başlatılmıştı.

 

 

YORUMLAR 9
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Yemek duası okumayı ihmal etmeyelim inşallah Bismillahirrahmanirrahim. Elhamdülillah elhamdülillah,elhamdülillah illezi et amena vesakana ve cealena minel müslimin . Ni’meti celilullah berekati halilullah şefaat ya resulallah. Nasib-i cennet, daim-i devlet, erenlerden immet, sofralara bereket, ölenlere rahmet, kalanlara sağlık selamet. Allahümme zid vela tenkus bi hurmeti suretil Fâtiha
    Cevapla
  • Volkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadis, ayet inkarcılarını görevden alsalar yeter.
    Cevapla
  • İBRAHİM HALİL 4 yıl önce Şikayet Et
    diyanet işleri başkanımızdan ricamız günde 3 defa minarelerimizden ALLAH Ü EKBER ALLAH Ü EKBER seslerinin yükselmesidir.
    Cevapla
  • TONTON 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen tüm televizyon kanalları ortak yayında da saat 22 00 de dua edelim 10 dk TV kanalı sahiplerinden ricamdır diyanet ricamdır.. Her ekran başın da amin der ama tüm ulusal kanal lar olmalı ortak yayın la
    Cevapla
  • Urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun duamız kabul olsun İNŞAALLAH sn.Başkanim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması