Son dakika: İstanbul Valisi: 300 bin gıda kolisi dağıtacağız

Son dakika haberi: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs önlemleri kapsamında alınan önlemlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, " 65 yaş ve üstü maddi durumu iyi olmayan 50 bin vatandaşımıza 6 hafta boyunca gıda kolisi ulaştıracağız. 300 bin gıda kolisi hazırlıyoruz." dedi.

GİRİŞ 27.03.2020 10:33 GÜNCELLEME 27.03.2020 11:51
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya koronavirüs (Covid-19) önlemleri hakkında açıklama yaptı. Yerlikaya, "Yayılımı engellemek için azami hassasiyet gösterelim. 39 bin 614 vatandaşın çağrısına cevap verildi. İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde devletimizin şevkat elinin en hızlı şekilde vatandaşlarımıza ulaşması için gösterilen gayretten dolayı çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. 65 yaş üstü maddi durumu iyi olmayan 50 bin vatandaşımıza gıda kolisi vereceğiz." dedi.

Vali Ali Yerlikaya'nın açıklamaları şöyle;

"50 BİN VATANDAŞIMIZA GIDA KOLİSİ VERECEĞİZ"

Yayılımı engellemek için azami hassasiyet gösterelim. 39 bin 614 vatandaşın çağrısına cevap verildi. İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde devletimizin şevkat elinin en hızlı şekilde vatandaşlarımıza ulaşması için gösterilen gayretten dolayı çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. 65 yaş üstü maddi durumu iyi olmayan 50 bin vatandaşımıza gıda kolisi vereceğiz.

 

 

İstanbul Vefa Hizmetleri kapsamında vakıflarca belirlenen 65 yaş ve üstü maddi durumu iyi olmayan 50 bin vatandaşımıza 6 hafta boyunca gıda kolisi ulaştıracağız. 300 bin gıda kolisi hazırlıyoruz.

Kıymetli İstanbullulardan ricamız bilim kurulu tavsiyeleri doğrultusunda hareket etmeleri. İkazlara azami hassasiyet göstermeleri evlerinde kalmalarıdır.

Bu uygulamanın kararlılıkla sürdürülebilmesi çok büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızın mecbur kalmadıkça evden dışarı çıkmamaları gerekir. Yaşlılarımızı sevgi saygı ve özenle korumalıyız. İstanbullulardan ricamız önümüzdeki kritik günler de hastalığın yayılmaması için bilim kurulundan gelen tavsiyelere uymaları ve evlerinde kalmaları… Uygulamanın başladığın günden bugüne vefa çalışmaları kapsamında toplam 39 bin 614 vatandaşımızın çağrısına cevap verildi. 3 bin 313 vatandaşımızın ise bilgi amaçlı çağrısına cevap verildi..

YORUMLAR 27
  • halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin bir İstanbulu var zaten. Köprü İstanbula yol İstanbula tren İstanbul'a havalanı İstanbul'a metro İstanbul'a, şu anadoluya da yüzünüzü dönseniz
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Türkiye için çok önemli bir şehir kardeşim artık anlayın şunu.
    Cevapla
  • Esitlikdeğiladalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hali vakti yerinde olanlar parasını ödesin. Olmayanlara bedava olsun. Zenginler devletten geçinmesin.
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte sosyal Devlet bu.Bravo.Tebrikler.
    Cevapla
  • şevket 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sayın valim
    Cevapla
  • adsız sofi 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın vali bu koli paketlerde dazla bonkör davranmayın,çünkü bu illet daha çok uzun sürecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!