Ahıska Türkü 300 doktordan Türkiye'ye çağrı: Görev için hazırız

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Merkezi, 300 Ahıska Türkü doktorun korona virüs salgınıyla mücadele için gönüllü olarak Türkiye’de görev almak için hazır olduklarını bildirdi.

Ahıska Türkü 300 doktordan Türkiye'ye çağrı: Görev için hazırız
Ahıska Türkü 300 doktordan Türkiye'ye çağrı: Görev için hazırız
GİRİŞ 27.03.2020 18:48 GÜNCELLEME 27.03.2020 21:47
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

DATÜB Genel Merkezinden yapılan açıklamada Türkiye’nin değişik şehirlerinde ikamet eden doktorlar başta olmak üzere 300 civarında Ahıska Türkü doktorun zor günlerde gönüllü olarak hizmet etmeye hazır olduğu açıklandı.

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Sekreteri Fuat Uçar tarafından yapılan açıklamada, “Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan korona virüs dünya geneline yayılmaya devam ederken salgın Türkiye'mizi de etkilemiştir. Başta Türkiye'de ikamet eden Ahıska Türkü doktorlar olmak üzere zor günlerde Türkiye'nin yanında olmak üzere gönüllü olarak hazırdırlar. Ahıska Türkü doktorlar mesleki birikimlerini ve hekimlik hizmetlerini Türkiye için sunmaya hazırdır'' ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 25
  • 4343 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk Türktür. Ahıskası özbeği azerisi olmaz.
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu CHP liler hiç haber yok . Ne önlem aldilar açaba . Kendilerine hayirlari yok ki Millete hayirlari olsun. Bizede bulaşir diye konuşmuyorlar bile. Hep böyle olun işde
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslanlarim cok yaşayin emi
    Cevapla
  • dürbün 4 yıl önce Şikayet Et
    helal size be !
    Cevapla
  • İbrahim Kamalov 4 yıl önce Şikayet Et
    Gün diploma denkliği arayacak gün değildir. Gönüllü doktorlarımıza görev verilirse İşlerini laiği ile yapacaklarından eminiz! Teşekkürler doktorlarımıza!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi