Sağlık çalışanlarının işlerinden ayrılmalarına izin verilmeyecek

Sağlık Bakanlığınca, pandemi süreci kapsamında kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında görevli sağlık personelinin görevlerinden, işlerinden ayrılmasına izin verilmeyecek.

Sağlık çalışanlarının işlerinden ayrılmalarına izin verilmeyecek
Sağlık çalışanlarının işlerinden ayrılmalarına izin verilmeyecek
GİRİŞ 27.03.2020 22:37 GÜNCELLEME 27.03.2020 22:41
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığından koronavirüs ile mücadele kapsamında, sağlık kuruluşlarında sağlık personelinin görevine ilişkin, valiliklere yazı gönderildi.

3 AY BOYUNCA İŞTEN ÇIKILMAYACAK

Buna göre, pandemi süreci kapsamında 3 ay boyunca, kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan hiçbir sağlık personelinin ikinci bir duyuruya kadar görevlerinden, işlerinden ayrılmasına izin verilmemesi kararlaştırıldı.

Pandemi ile etkin mücadele edilebilmesi ve hizmetin aksamasına mahal verilmemesi amacıyla konuyla ilgili kuruluşlara bilgilendirme yapılacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 94
  • Nursel 4 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman o mesleği secmiyecekti bu bu meslek merhamet sevgi ister zor bir görev evet ama iyi ve kotu şartlarda yemin edilmiş.
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu şartlarda istifa ederlerse sağlikcilar daha sonra tekrar kamu hizmetine giremezler yanliş bilmiyor ve yanliş düşünmüyorsam.
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    sağlık çalışanları işleri yoğun stres altında agresif olabilirler bizde bunu normal karşılamamiz gerekir.isleri kolay değil.
    Cevapla
  • ismail hakki efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    ha savastan kacmisin ha istifa etmisin ayni degilmi siz birde avrupayi görun maske yok hastahaneler almiyor yaslilari biraktilar cogu öluyor allahiniza sukredin ulkenizdesiniz biz gurbetciler ne yapcaz telefon ediyoruz hastamiz var diye ambulans bile göndermiyorlar anlatacak cok sey var ama anlayana
    Cevapla
  • Resul 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence herkes görevinin başında durmalı herkes üstüne düşen görevi yapmalı asker nasıl bu vatan için canını feda ediyorsa sağlık personelide insanlık için elini taşın altına koyup en iyi şekilde yerine getirmek zorunda ama devlette Mehmetçiğe yaptığı hertürlü desteği yapmak zorunda vatandaşlarda üstüne düşen görevi istenilen şeyleri yerine getirmek zorunda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor