Erdoğan'ın çağrısı sonrası ABD'li ünlü sanatçı bağış yaptı

ABD’li sanatçı Della Miles, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bağış yaparak destek verdi.

Erdoğan'ın çağrısı sonrası ABD'li ünlü sanatçı bağış yaptı
Erdoğan'ın çağrısı sonrası ABD'li ünlü sanatçı bağış yaptı
GİRİŞ 31.03.2020 00:15 GÜNCELLEME 31.03.2020 00:19
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Daha önce, Barış Pınarı Harekatı'nda Şanlıurfa Akçakale sınırına giden, göçmen çocuklar için Eskişehir’de sahne alan, Şeb-i Arus törenlerinde ilahi söyleyen ve Elazığ’daki depremzedeler için konser sözü veren ABD'li sanatçı Della Miles, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek verdi.

Türkiye'de olduğu sürelerde Muğla'nın Dalyan ilçesindeki evinde yaşayan Miles, yurt dışından online EFT yoluyla bağış yaptı. Miles, sosyal medya hesabından bir de mesaj göndererek, "Şu an Türkiye dışındayım, ancak kalbim sizlerle. Beni kendi insanınız gibi görüp içinize aldınız. Bu yaptığım sizin güzel yüreğinizin yanında hiçbir şey ama benim de katkım olsun istedim. Biz Bize Yeteriz Türkiyem, sizi seviyorum, herkesin az ya da çok bu kampanyaya katıda bulunmasını arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 79
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    ya bir insan nasıl olur ya yemin ederim tüylerim diken diken oldu ya harbiden bu gururu gururlu şerefli namuslu vatanını milletini seven insan anlar kim bu bir abd li sana ihtiyacı varmı yok ama inanın bir türkün yapamadığını yaptı bilirsiniz biz atatürkçüğüm türküm diyen çakma kişiler var gerçi bunun o seçtikleri BİR VEKİL AÇIK VE SEÇİK KİM OLDUKLARINI VİJDANI ŞEREFİ NAMUSU VARSA ANLAR OKU YABANCI OLURSA TÜRKİYEDEKİ TÜRKÜM DİYEN SAHTEKAR VE HAİNLERE GEREK YOK
    Cevapla
  • kale 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainlerine duyurulur Teşekkürler Mrs.
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve avanesi ne oldu bak birlik sevgi saygı dayanışma zoruna mı gitti.
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahim biz daha ne günler göreceğiz
    Cevapla
  • Antepli 4 yıl önce Şikayet Et
    Hellal olsun, turkiye m türkiye m deyip te türkiye düşman olan seref yoksunlari sana kurbn olsun bacim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!