Son dakika: TBMM doktoru ve Kırklareli Valisi'nin koronavirüs test sonuçları açıklandı

Son dakika haberi: TBMM Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Koronavirüs şüphesiyle hastanede bulunan Meclis Hastanesi doktoruna yapılan ikinci testte Kovid-19 pozitif çıkmıştır" denildi. Ayrıca Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Son dakika: TBMM doktoru ve Kırklareli Valisi'nin koronavirüs test sonuçları açıklandı
Son dakika: TBMM doktoru ve Kırklareli Valisi'nin koronavirüs test sonuçları açıklandı
GİRİŞ 31.03.2020 18:36 GÜNCELLEME 31.03.2020 19:29
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: TBMM doktorunun koronavirüs testinin sonucuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Koronavirüs şüphesiyle  hastanede bulunan Meclis Hastanesi doktoruna yapılan ikinci testte Kovid-19 pozitif çıkmıştır. Doktorla son 14 gün içinde temas eden şahıslarla ilgili Sağlık Bakanlığının önerdiği şekilde gerekli prosedürler uygulanmaktadır." denildi.

 

 

KIRKLARELİ VALİSİNİN DE TEST SONUCU AÇIKLANDI

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Vali Osman Bilgin'in koronavirüs testinin pozitif olduğu açıklandı.

 

Bilgin'in yerine vekil olarak Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı'nın görevlendirildiği bildirilen açıklamada, "Valimiz Sayın Osman Bilgin, kendisini 14 gün süreyle Vali Konağı'nda izole altına almıştır ve izole süresince Vali Konağı'ndan fiili olarak Valilik görevini yürütecektir." ifadesi kullanıldı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin

YORUMLAR 19
  • Ahmet 2323 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen bu yazıyı bir yetkili görsün küçük şehirlerdeki vakaların geneli İstanbula gidip gelen yada istanbuldan gelenlerden yayılıyor. Lütfen İstanbula giriş çıkışlar Seyehat ler herşekilde YASAKLANSIN. Hastalık diğer Küçük şehirlere de bulaşıyor. Mal sevkiyatı., Kargo ve kamu görevlileri hariç. İstanbul dışına yada içine Seyehat herşartla yasaklanmalı. Adam İstanbuldan gelmiş doğuda herkes ziyarete gidiyor karantina uymuyor hastalık yayılıyor. Lütfen bunu görsün yetkililer. Saygılarımla
    Cevapla
  • hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yasaklandı zaten kardeşim.
    Cevapla
  • Sağlıklar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu illetin şakası yok . Bunu en kötü hissedecek ülkelerden biri de malesef Türkiye olacak. Alınan önlemler Türkiye de kesinlikle uygulanamaz durumda. Yasağı getirmeden önce inandırmak gerek. Allah rızası için artık tribüne oynamayı bırakın. Kaybedilince o tribündekiler yapacaklarını yaparlar.
    Cevapla
  • derin sözler 4 yıl önce Şikayet Et
    REİSİME DUA ediyorum bizim en güçlü silahımız dua dua dua Zırh RABBİMİZ cc den tedbir reisten
    Cevapla
  • .... 4 yıl önce Şikayet Et
    hdpli vekillere bulaştı haberini sabırsızlıkla bekliyoruz
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence hdpli vekiller virüse bulaşır onlar daha tehlikeliler
    Cevapla
  • Akil 4 yıl önce Şikayet Et
    Virus tedavisi Buhar soluyarak yada buğusepti ile cok kolay tedavi edilebilir..??? bu hastalik ;anadoluda bin yildir bilinir
    Cevapla
  • Xye 4 yıl önce Şikayet Et
    Biraz daha acarmisin konuyu rica etsem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat