Trabzon'da yaya yoğunluğunu önlemek için bariyerli önlem

TRABZON'da polis ekipleri, koronavirüs salgını önlemleri kapsamında, insan yoğunluğunun yaşandığı Uzunsokak giriş ve çıkışına bariyerler yerleştirdi.

GİRİŞ 01.04.2020 12:16 GÜNCELLEME 01.04.2020 12:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kentte, özellikle gençlerin, güneşli havayı fırsat bilerek sokağa çıkıp, trafiğe kapalı olan Uzunsokak'ta dolaşması üzerine harekete geçildi. Polis ekipleri, sokağın giriş ve çıkışına bariyerler yerleştirerek önlem aldı. Bariyerlerin yer aldığı noktada bekleyen polis ekipleri, gün boyu kontrollerde bulunarak, işi olmayan kişilerin sokağa girmesine izin vermiyor.

 

 

ATM'LERE DE BARİYERLİ ÖNLEM

Kentte, vatandaşların yakın temasının olduğu banka ATM’lerinin bulunduğu alanda da tedbirler artırıldı. Ekipler, ATM'lerin önüne sosyal mesafenin korunması için bariyer yerleştirdi. Polis ve zabıta ekipleri, PTT gibi bazı kamu kuruluşları önünde işlem için bekleyen kişilere sosyal mesafenin korunması yönünde uyarılarda bulunuyor.

 

 

YORUMLAR 1
  • Evde Kal 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel oldu, bilhassa virüsün başka insanlara bulaşmasını önlemek için gençlerimizden işi olmayanlar evde kalmalı ve sokakta mecburen olan insanlarımız da mesafeyi en az bir ve daha fazla metre olarak kullanmalılar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu