AK Parti'li Özel: Isparta’daki koronavirüs vakalarının 245'i misafir edilenler

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, kentteki 268 koronavirüs vakasının 245’inin, yurt dışı dönüşü misafir edilen kişiler olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 02.04.2020 11:34 GÜNCELLEME 03.04.2020 21:20
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

AK Parti Isparta Milletvekili Özel, en çok koronavirüs vakası görülen 10 il arasında yer alan Isparta’da sayının 268 olmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

268 VAKANIN 245'İ YURT DIŞINDAN  GELENLER

Özel, 268 pozitif vakanın 245’inin, yurt dışından gelip, Isparta'da misafir edilenler olduğunu aktardı. AK Parti'li Özel, "Isparta, KYK yurtları potansiyelimizden kaynaklanan, yurt dışından dönen vatandaşlarımızın karantina merkezi olarak kullanılan bir şehirdir. Geriye kalan pozitif vakalarımız da çeşitli sebeplerle yurt dışına çıkmış dönmüş vatandaşlarımız. Paniğe kapılmadan devletimizin ve ilgililerin uyarılarını dikkate alarak kurallara uyalım. Bir süre daha evde kalalım. Ülkemiz ve Isparta'mız bu virüsle baş edecek güce ve sağlık altyapısına sahiptir" dedi.

 

 

BÜYÜK SORUMSUZLUK: ODADAN ODAYA GEÇMİŞLER

Yurtta kalan kişilerin karantina sürecinde  odadan odaya geçtikleri, çay içip sohbet ettikleri ortaya çıktı. Böylece koronavirüsün hızla yayıldığı öğrenildi. İldeki geri kalan vakaların da aynı yurtlarda çalışan hizmetliler olduğu kaydedildi.


 

 

DHA-Türkiye Gazetesi

YORUMLAR 53
  • Vatansever. 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim. Hastaneden taburcu olan hastaları evinde yine karantina da tutuyorlar. Çünkü testler hala pozitif. Ne zaman negatif olur sıkıntı ortadan kalkar İnşaAllah. Ama anlamayan anlamıyor maalesef.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne yaa 268 kişiden 245 i hasta. Bunlar Çinin wuhan kentinden gelmediler ya bu nasıl sayı. Geldikleri yerde bu kadar oran yoktur. Elli kere yazdım yine yazacağım, VİRÜS HAVA LİMANLARINDAN BULAŞIYOR, UÇAKLARDAN BULAŞIYOR. Uçak seferleri durdu bence bu vakalar durdu , eğer ki tam kontrol altındaysalar Türkiye de bir hafta sonra duraklamalar başlayabilir. Çünkü bu tip yolcuların ve onlarının yakınlarının karantina süreleri doluyor. İnşallah önemli bir kısmı da sağ salim kurtulursa ,halkın morali de düzelir. 2 haftadır eve tıkıldık ne moral kaldı ne sevinç.
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam 268 geldiğinde hasta demiyor.Asıl sorumsuzca hareket etmeleri odadan odaya çay partileri herkesi hasta eden.
    Cevapla
  • Mali 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin emeğini boşa çıkarmayın
    Cevapla
  • Hızır Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne büyük cehalet, öncelikle insanımıza karantinanın anlamını öğretmemiz gerekiyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz umreye gittiniz ama insanlık adına din adına hiç bir şey alamadan dönmüşsünüz maalesef. Müslüman başkasının hayatını tehlikeye atar mı? Böyle sorumsuz davranır mı?
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazik o kutsal topraklara gidip evliya gibi donmek var. Birde gidip evliya olacagina cahil k kutsal ağırlığı kaldıramayan aptallar var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu