Jandarma hem evlerini hem yüreklerini ısıttı

Elazığ'da jandarma ekipleri, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkmaları kısıtlanan yaşlı çiftin odun ve erzak talebini yerine getirdi.

GİRİŞ 02.04.2020 16:05 GÜNCELLEME 02.04.2020 16:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Elazığ'da Baskil ilçesi Koçharman köyünde yaşayan İsmet ve eşi Fatma Bosat, muhtara, dışarı çıkamadıkları için odun ve erzakının tükendiğini söyledi.

 

 

Muhtarın, durumu 156 destek hattına bildirmesi üzerine, koronavirüs tedbirleri kapsamında oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubundaki jandarma ekipleri, yaşlı çiftin hem yakacak hem de gıda ihtiyacını karşıladı.



Aralarında kadın astsubayın da bulunduğu ekip, getirdikleri odunları kamyonetten odunluğa kadar taşıdı. Daha sonra evdeki sobayı da yakan jandarma ekipleri, soğuk havada üşüyen yaşlı çiftin bir an önce ısınmasını sağladı.

 

 

Jandarma ekiplerinin ihtiyaçlarını karşıladığını belirten İsmet Bosat, şunları söyledi:

Bosat, "Ne istediysek fazlasıyla getirdiler. Allah devletimizden razı olsun. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Rabbim bu musibeti de bir an evvel kaldırsın inşallah, insanlar rahatlığa kavuşsun. Devletimizin, Valimizin söylediklerini herkes yapacak, evden çıkmayacak ki bu hastalık yok olsun."



Fatma Bosat ise "Allah devletimizden, jandarmamızdan, askerimizden, hepsinden razı olsun. Odunlarımız bitmişti, sağ olsunlar getirdiler" dedi. 

YORUMLAR 2
  • ADA 4 yıl önce Şikayet Et
    Askerimiz candır can....
    Cevapla
  • emine 4 yıl önce Şikayet Et
    kurban olurum sizi veren Allahıma. Rabbim ne güzel bir devlete ve insanlara sahibiz. çok şükür.Allah reisi cumhurumuz başta olmak üzere tüm sağlıkçılarımızın tüm kolluk kuvvetlerimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...