Milli Dayanışma Kampanyası'nda toplanan miktar açıklandı

Milli Dayanışma Kampanyası, milletin tam desteğiyle devam ediyor. İletişim Başkanlığı, Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında şimdiye kadar 846 milyon 606 bin 155 lira bağış toplandığını açıkladı.

GİRİŞ 02.04.2020 22:41 GÜNCELLEME 02.04.2020 22:50
Bu Habere 292 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığının Twitter'daki hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" çağrısıyla başlattığı dayanışma kampanyasında toplanan bağış miktarına ilişkin açıklamada bulunuldu.

 

 

Paylaşımda, "Milli Dayanışma Kampanyası, milletimizin tam desteğiyle devam ediyor. Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere şu ana kadar 846 milyon 606 bin 155 lira bağış yapılmıştır." ifadesi kullanıldı.




ALTUN: TÜRK HALKI BİR KEZ DAHA İYİLİKTE YARIŞIYOR

İletişim Başkanlığı Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından video paylaşarak ''Yardımlaşmanın olduğu yerde bereket, dayanışmanın olduğu yerde kardeşlik vardır. Dayanışma ruhunu kuşanan milletimizden 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek yağıyor, Türk halkı bir kez daha iyilikte yarışıyor.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 292
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerede bu zenginler ben kasiyerim ben bile ailem için verdim şimdiye kadar katrilyona toplanmalıydı gene verenlerin çoğunluğu orta kesim tahminim
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul ,Ankara belediye başkanları yardım kampanyası düzenleyeceklerine görevlerini yapsınlar. Vatandaş sıkış tepiş otobüslerde hasta olacak. Sorumlusu CHP dir.
    Cevapla
  • sami 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul ve Anakara belediye başkanları yardım kampanyaları düzenleyeceklerine önce üzerlerine düşen görevleri yapsınlar. Otobüs seferlerini azaltarak ne yapmaya çalışıyorlar. Sıkış tepiş vatandaşları hastalığa iterek Hükümetten intikam almaya mı çalışıyorlar. En çok sefer azalttıkları yerler de Ak partinin oy aldığı yerler. HÜKÜMET DERHAL EL KOYSUN VE OTOBÜSLERİ ZORLA ÇALIŞTIRSIN. Sayın iç işleri bakanımızdan ricamızdır.
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaw he he
    Cevapla
  • Denizci 4 yıl önce Şikayet Et
    Vakit 1 olma, Birlik olma vaktidir. Büyük Devlet Olduğumuzu bir kere daha ispat etme vaktidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...