Bakan Kurum'dan sokak hayvanları için çağrı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının yaşandığı zor günlerde sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiğini belirterek, evlerin önüne bir kap mama ve su bırakılması çağrısında bulundu.

Bakan Kurum'dan sokak hayvanları için çağrı
Bakan Kurum'dan sokak hayvanları için çağrı
GİRİŞ 02.04.2020 22:26 GÜNCELLEME 02.04.2020 22:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kurum, Twiter hesabından 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla paylaşımda bulundu.

 

 

"#BirKapSuBirKapMama" etiketiy ile yaptığı paylaşımda Kurum, "Bu zor günlerde sokaklardaki can dostlarımızı unutmuyor, evlerimizin önüne bir kap mama ve su bırakıyoruz. Bu çağrıyı paylaşarak sen de destek ol, dostlarımıza hep birlikte sahip çıkalım." ifadesini kullandı. 

Kurum, paylaşımında Bakanlıkça 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla hazırlanan videoya da yer verdi.

 

 

"Bizler evlerimizdeyiz ama sokaktaki dostlarımız yalnız. Sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçları her geçen gün artıyor. Evimizin önüne bir kap su, bir kap mama bırakarak onları yalnız bırakmayalım." ifadelerine yer verilen videonun altında yer alan "Destekle" sekmesi ile videonun paylaşımına destek verilebiliyor.

 

YORUMLAR 10
  • tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH hın sesiz kulları
    Cevapla
  • life 4 yıl önce Şikayet Et
    ben bu adamı da çok seviyorum. ilkeli ve karakterli duruş sergileyen bir insan. milli eğitim bakanı ve sağlık bakanı ile birlikte favori denilebilecek bir insan... Bu ince düşüncesi de etkileyici bir tavır. Allah ondan razı olsun.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hayvanları insan hayat alanına ve hayatını sürdürebilmeyi insan çabasına mahkum etmeyin, onlara uyacak tabiatta bir yerlerde kafessiz hayvanat bahçeleri tarzında bir hayat sahası meydana getirin, orada tabiatlarına uygun yaşasınlar. Sokak köpeği diye bir hayvan türü yoktur. İnsanoğlu kendine gel.
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    şu varki bizim Türk halkının çoğunluğu sokak hayvanlarından korkuyor,onları hastalık ve pire taşıyıcısı olarak görüyor...ama sanırım bu virüs belasından sonra gerçeği anlayıp taktiri ilahinin Allah tan olduğunu,Allah bela hastalık verecek olursa bunun insanlardanda geleceğini anlamışlardır,bu virüsü yayan insanlar,sokak hayvanları değil unutmayın. ve Sayın Bakan Bey in dediğini yapın,evinize alıp besleme imkanınız yoksada en azından su ve yiyecek vermeye çalışın. Allah merhamet edenden merhametini esirgemez.
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhamet etmeyene merhamet olunmaz. Amerikalıların silahlandığı böyle bir ortamda bakanımızın bu çağrısı manidar. Salgınla manevî savaş da veriyoruz, anlayana. Inşallah zafer yakındır. "Biz Bize Yeteriz Türkiyem"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor