Elazığ'a gelene 14 gün karantina kuralı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, korona virüs tedbirleri kapsamında şehir dışından kente gelen herkesin 14 gün karantina altına alınacağını, uymayanlara ise 3 bin 150 TL ceza kesileceğini bildirdi.

Elazığ'a gelene 14 gün karantina kuralı
Elazığ'a gelene 14 gün karantina kuralı
GİRİŞ 03.04.2020 00:21 GÜNCELLEME 03.04.2020 00:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, korona virüs tedbirleri kapsamında şehir dışından kente gelen herkesin 14 gün karantina altına alınacağını, uymayanlara ise 3 bin 150 TL ceza kesileceğini bildirdi.

Korona virüs salgını kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Elazığ'da da her türlü tedbir alınıyor. Alınan tedbirler her geçen gün artarak devam ederken, son olarak kente gelen herkesin 14 gün karantinaya alınacağı bildirildi. Bu kapsamda şehre giriş noktalarında güvenlik güçlerinin uygulama yaptığı kaydedildi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, "Aldığımız karar gereği Elazığ'a dışardan gelen herkes 14 gün boyunca Karantinaya alınacak ve evlerinden çıkmalarına müsaade edilmeyecektir. Çıkanlara ise her ihlal için 3 bin 150 TL para cezası uygulanacaktır. Zorunlu haller dışında Elazığ'a gelmeyin" dedi.

YORUMLAR 2
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence yerinde güzel bir karar
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm valilere duyurulur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır