Cezayir'deki Türkler ülkeye getirildi

Korona virüs tedbirleri kapsamında Cezayir'de bulunan Türk vatandaşları, Tokat ve Amasya'da karantinaya alınmak üzere havayoluyla ülkeye getirildi.

Cezayir'deki Türkler ülkeye getirildi
Cezayir'deki Türkler ülkeye getirildi
GİRİŞ 03.04.2020 21:44 GÜNCELLEME 03.04.2020 21:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Dışişleri, İçişleri, Sağlık, Ulaştırma ve Altyapı bakanlıklarının yürüttüğü ortak çalışmayla Cezayir'den Türkiye getirilecek Türk vatandaşlarının tahliye işlemleri başladı. Cezayir'den Türk vatandaşlarını alarak havalanan bu ülkeye ait uçaklar saat 19.00 sıralarında Samsun-Çarşamba Havalimanı'na indi. Uçakların 1'i boş şekilde gelirken, diğer 2'sinin içerisinde de toplamda 555 Türk vatandaşı yer aldı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında vatandaşlar sağlık kontrollerinden geçirildi. Ateşi yüksek çıkan bazı kişiler 112 Acil ambulansları ile hastanelere götürüldü. Tokat ve Amasya'da karantinaya alınacak vatandaşlar, Samsun Havalimanı'ndan otobüslerle tahliye edildi. Türk vatandaşların 320'si Tokat'ta, 235'i de Amasya'da 14 gün gözetim altında tutulacak.

Samsun-Çarşamba Havalimanı'na boş gelen Cezayir Havayolları'na ait uçağın ise Karabük'te misafir edilen Cezayirlilerin ülkelerine dönüşlerini sağlayacağı öğrenildi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • Ankara 4 yıl önce Şikayet Et
    Getirmeyin artık diyenlere eşim calismaya gitmişti nerden bilebilirdik böyle bir salgının olacağını endiseliyiz tabi getirecekler ordami kalacaklar bi yerinize koyun beni bu kadar acımasızlık düşüncesizlik niye cevabım sadece kendini düşünüp böyle paylaşım yapanlara günah, yazık diyorum
    Cevapla
  • ozel elestiri 4 yıl önce Şikayet Et
    amasya liste de adin varmiydi...
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbirşey Düşünmüyorum
    Cevapla
  • ozel elestiri 4 yıl önce Şikayet Et
    bu virus bitmez hele de bizim ulkemizde..
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbirşey Düşünmüyorum
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Getirmeyin artık yeter
    Cevapla
  • Zehra 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl getirmesinler diyorsunuz esim orada calisiyor endiseliyim ne kadar kolay demesi yerinize bizim gibileri koyun
    Cevapla
  • Çanakkale 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl getirmesinler azıcık empati kurun oraya keyiflerine gitmemişler.Bunlar ailesinden uzakta Cezayirde çalışan işçiler.İş durunca nereye gidecekler.Hepsinin ailesi Türkiyede orada evleri yokki şantiye kapanınca nereye yiyecekler tabiki evlerine gelecekler.Onlar için kolaymı sanıyorsunuz.Hiçbirinde virüs yok kontröllü geliyorlar.Mecbur yurtlara yerleştirilecekler.Onlar istemezmi biran önce çocuklarının yanında olmak.Bunlara kızmayın.Zamanında yurdışına gitmiş evi barkı orada olan ülkelerini unutanlaŕı getirmesinler ona katılıyorum ama bunlar işçi nereye gelecekler tabiki evlerine
    Cevapla
  • gönderin gitsinler 4 yıl önce Şikayet Et
    istanbul havalimanini birbirine katip, tarumar eden, türkiye'deki cezayirliler niye ülkelerine gönderilmedi? ülkemizde ekmek elden, su gölden besleniyorlar..
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbirşey Düşünmüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu