ABD'de görev yapan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, yayın arasında kendisine mail geldiğini ve Koç Üniversitesi Tarafından görevine son verildiğini açıkladı. Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi ve sağlık sistemiyle ilgili övgü dolu sözler sarfetmiş ve Başkan Erdoğan'a teşekkürlerini iletmişti.

Yorumlar 524 Yorum Var
  • cem 05.04.2020 21:12
    reis şu koç üniversitesinin rektörünü al haddini bilecek hazmedemiyorsan defol git
  • Ahmet 05.04.2020 14:41
    Koç ailesi sadık bir düşman olarak her dönem üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam ediyor. Müslüman geçinen bizlerde onların marketlerinden ve ürettiklerinden almaya devam ederek onları ayakta tutuyoruz.
  • OKTAY NAİR 05.04.2020 14:26
    Tarihindeki en büyük büyüme leri bu hükümet döneminde gerçekleştiren Koç böyle hayati bir zamanda bile hiç gizlemeden bu kadar açıktan Vatanını ve devletini sevenlere saldırıyor.Arkadaşlar biz vatanseverlerde bir kampanya başlatarak Tüm Türkiyede Koç Grubuna ait Market Benzin vs. satış yapan yerlerden alışveriş yapmayın diye bir akım başatalım. Birileri bunun öncülüğünü yapsın haberlerde ve internetlerde yaygınlaşsın. O zaman devlete savaş açmanın ne demek olduğunu anlarlar
  • nuriyazan@gmail.com 05.04.2020 13:06
    hocam siz resmi doğru çekmişsiniz..işinizi yapmaktan alıkoyan parazitlerden giderek kendinizi kurtardınız... Allah bu ülkede kalıp ta hala mücadele eden bilim adamlarımıza, bilimsel çalışmayı hedef edinmiş insanların yardımcı olsun..bize eğitim sisteminde toplumu hor görme, metaryalist düşünce(=çağdaşlık) öğretildi... Allah sağ duyu sahibi insanları yardımcısı olsun...biz son nefesimize kadar kendi ayağına kurşun sıkan insanlarla mücadele edeceğiz... gidecek başka alternatifimiz yok..
  • Alper 05.04.2020 10:23
    Reis emret koçu özgurleştirelim.
Daha fazla yorum görüntüle