Feci kaza! Tomruk yüklü TIR devrildi: 2 ölü

Yalova'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan tomruk yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu iki kişi hayatını kaybetti.

Feci kaza! Tomruk yüklü TIR devrildi: 2 ölü
Feci kaza! Tomruk yüklü TIR devrildi: 2 ölü
GİRİŞ 05.04.2020 21:16 GÜNCELLEME 05.04.2020 21:16

Kaza saat 16.00 sıralarında Orhangazi-Yalova Karayolu Soğucak Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Orhangazi'den Yalova istikametine doğru seyir halinde olan Recep Yıldız idaresindeki 28 AAE plakalı tomruk yüklü TIR, kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR devrilerek yan yattı. TIR'ın kasa kısmında bulunan tomruklar yola saçılırken, araç sürücüsü Recep Yıldız ve yanında bulunan İsmet Demirbağ, kamyon içerisinde sıkıştı.


İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde araç içerisinde sıkışan Recep Yıldız ve İsmet Demirbağ'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan Yıldız ve Demirbağ'ın cansız bedeni, Yalova Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan Orhangazi-Yalova karayolu, jandarma ve itfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından TIR'ın çekilmesiyle kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı. Jandarma  kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!