MEB'den öğretmenlere son dakika uyarı: Sadece EBA kullanın

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan dersler için kullanılan platformlarla ilgili çok önemli açıklama yaptı. Öğretmenlerin sadece EBA kullanması gerektiği belirtilirken, diğer platformların kullanılması halinde dikkat edilmesi gereken hususlar açıklandı.

MEB'den öğretmenlere son dakika uyarı: Sadece EBA kullanın
MEB'den öğretmenlere son dakika uyarı: Sadece EBA kullanın
GİRİŞ 06.04.2020 16:50 GÜNCELLEME 06.04.2020 17:24
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan dersler için sadece EBA kullanılması gerektiğini açıkladı. Diğer platformların kullanılması halinde ise dikkat edilecek hususlar açıklandı. MEB'den yapılan son dakika açıklama şöyle:

"Öğretmenlerimizin, öğrencileriyle uzaktan sanal ortamda ders yapmak amacıyla 8. sınıflar, lise hazırlık sınıfları ve 12. sınıflar için sadece EBA Canlı Ders özelliğini kullanması gerekmektedir. Bu sayede öğrencilerimizin kişisel verileri başka platformlara taşınmamış olacaktır.

 

EBA dışındaki platformlar üzerinden sanal sınıf uygulaması yapılması halinde, bu platformlara kullanıcılar sosyal medya hesapları aracılığıyla giriş yapmamalı, öğrencilerimizin kameraları zorunlu olmadıkça kapalı olmalı."
 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 60
  • Elif 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ogretmenlerimiz vatsajdan bize ders gönderiyorlar takip ediyorlar bence ogretmenlerin hakki odenmez gercekden ders anlatmasi cok zor
    Cevapla
  • Saraylı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ücretsiz izinda olan öğretmenler Bu tatil sürecinde maaş ve ek ders almak için hepisi göreve geri döndü. Eğitim başladığı an yine ücretsiz izine ayrılacaklar. Bunu yapan öğretmenden ne beklersin.
    Cevapla
  • Saraylı 4 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlere sadece bu süreçte değil herzaman haksız yere ek ders ücreti ödeniyor. Birtane öğretmen çıkıp söylemedi ben bu ek dersi hak etmiyorum. Ayrıca Destekleme ve iyep derslerinde öğrenci olmadığı halde ek ders alıyorlar. Çoğu öğretmenin hakkı helal değil
    Cevapla
  • Ögretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    En iyisi okul sistemi.Cocuga her yönden faydasi var bazi olumsuzluklar olsada ama bütün isler,mesleklerde de var.hayati ögrenmelerinin bir parcasi okul.
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Memleketimiz zor günlerden geçiyor.herkes fedakarlık etmesi gerekirken öğretmene birde girmediği derse ek ders veriliyor.maaşını zaten alıyor.bence onuda hak etmiyor ama.burda asıl mağdur öğrenciler.derslerden uzak.eksikler.onlara verin bu parayı.öğrenciler özel ders alsın.eksiklerini tamamlasın.yazıktır...imkanı olmayan interneti,bilgisayarı olmayan öğrenciler donatım olarak donatılsın.garip gurabaya destek olunsun.
    Cevapla
  • figen 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen ne internet var nede bilgisayar
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi fedakarlığı yaptın senden kesip öğretmene mi veriyorlar. Hangi kurumda çalışanın parası kesildi acaba bu düşmanlığın sebebi ne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...
Uzmanlar Haber7'ye açıkladı! AK Parti'de önce bu değişmeli