Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 14 bin işçi alımında...

Sağlık Bakanlığı’nın İŞKUR üzerinden yapacağı 14 bin işçi alımı başvuruları sona erdi. Başvurularını online olarak İŞKUR üzerinden yapan adaylar kura çekiminin yapılacağı tarihi merak ediyor. Peki Sağlık Bakanlığı İŞKUR kuraları ne zaman çekilecek? 14 bin işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 14 bin işçi alımında...
Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 14 bin işçi alımında...
GİRİŞ 08.04.2020 08:56 GÜNCELLEME 08.04.2020 08:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başvuruları İŞKUR üzerinden kabul edilen Sağlık Bakanlığı 14 bin işçi alımı kura sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Başvuru yapan adaylar kura çekimi ile yerleştirilecek ve en çok araştırdıkları  ‘’14 bin işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak’’ sorusu oldu. İşte İŞKUR tarafından yapılan açıklama…

 

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR KURA TARİHİ BELLİ OLDU

Sağlık Bakanlığı 14 bin işçi alımı başvuruları 26 Mart - 30 Mart 2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden yapıldı. 

 

İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre, 14 bin işçi alımı için kura çekimi 8 Nisan’da Ankara’da yapılacak. Sonuçların ise 9,10,11 Nisan tarihleri içerisinde erişime açılması bekleniyor.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili hükümlerine göre ihtiyaç duyulan hizmet türlerinde işe alınacak işçiler, sınava tabi tutulmaksızın Bakanlığımızca doğrudan noter kurası ile belirlenecektir. Öncelikliler de dâhil olmak üzere İŞKUR tarafından bildirilen ve talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday doğrudan noter huzurunda gerçekleştirilecek kura ile belirlenecektir.

YORUMLAR 1
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    BOŞU BOŞUNA PERSONEL ALMAYIN, BİZİM HASTANE corona vuirüs nedeniyle dönüşümlü çalışıyormuş. kimseler yok. elemanlar yatışta.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak