Son dakika haberi: Diyarbakır'da PKK köylülere saldırdı! 5 vatandaşımız şehit oldu

Son dakika haberi: Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun toplamaya giden köylülere PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi, bölgeye ekipler sevk edildi. Diyarbakır Valiliği, 5 vatandaşımızın şehit olduğunu açıkladı. Milli Savunma Bakanı Akar operasyonların sürdüğünü belirterek, "Bunların hesabını mutlaka verecekler" dedi.

GİRİŞ 08.04.2020 11:16 GÜNCELLEME 08.04.2020 11:16
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun topmaya giden köylülere yönelik, terör örgütü PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi.  

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Güleç Mahallesi kırsalında orman işçilerini taşıyan aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcı infilak etti.

Bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. 

 

 

5 VATANDAŞIMIZ ŞEHİT OLDU

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Kulp ilçesine bağlı Güleç Mahallesi kırsalında saat 06.30 sıralarında, orman kesimine giden sivil vatandaşların bulunduğu aracın geçişi esnasında, PKK terör örgütü üyelerince el yapımı patlayıcıyla saldırı gerçekleştirildiği, olayda 5 sivilin şehit olduğu bildirildi.

OPERASYON BAŞLATILDI

Açıklamada, “Saldırının faillerinin tespit edilmesi ve yakalanması için güvenlik kuvvetlerimiz tarafından operasyonlara başlanılmıştır. Menfur saldırı olayında şehit olan vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

"HESABINI VERECEKLER"

Milli Savunma Bakanı Akar, "Mücadelemiz yurt içinde, yurt dışında devam ediyor. Bunların hesabını mutlaka verecekler" açıklamasını yaptı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 135
  • mmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Besledikleri karganın yapacağı budur
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    omuzlarının üzerinde baş koymayın , tam zamanı , başa dönmeye çalışıyor aşşagılıklar ilk zamanlarında da köylere girip kürt kardeşlerimizin ocaklarını basıp yıldırdılar çoluğa çocuga kıyıp korkutma politikaları üretmişlerdi de , o zaman ile bu zaman ki Türkiye arasında fark var , OMUZLARININ ÜZERİNDE BAŞLARINI KOYMAYACAĞIZ , ALLAH CC rahmet eylesin şehitlerimize ,
    Cevapla
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Meclisteki Hdp ve Chpli teröristler var oldukça pkk bitmez.
    Cevapla
  • Ankarali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya abi bunları na yapacağız bunlar korona görüştensen kötü.Bide bunlardan uğraşıyok
    Cevapla
  • ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    sivil görünümlü teröristleri öldüren silahlı kuvvetlerimize yalan ve iftira atarak ''siviiler katlediliyor'' diyen hdpkk lılar, şimdi de çıkıp birşey derler mi acaba. kürt halkının sözcüsüyüz ! diyen ama her zaman bebek, kadın, yaşlı demeden katleden bu teröristlere birşey derler mi sizce!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor