Yer sofrasında online ders anlatıyor

Iğdır'ın Melekli beldesindeki Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu 4-A sınıfı öğretmeni Özkan Oğan, yer sofralarında kullanılan masayı sınıf tahtası olarak kullanarak öğrencilerine internet üzerinden ders anlatıyor.

GİRİŞ 08.04.2020 09:36 GÜNCELLEME 08.04.2020 11:25
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgını nedeniyle okullara ara verilmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı EBA sistemi üzerinden ders gören öğrencilerine destek olmak isteyen Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu 4-A sınıfı öğretmeni Özkan Oğan, internette ders vermeye başladı. Yer sofralarında kullanılan ahşap masayı tahtaya çeviren Oğan, online verdiği eğitimde öğrencilerine başta matematik olmak üzere diğer derslerde işledikleri konuları anlatıyor. 

 

 



Öğrencilerin EBA TV kanalıyla eğitimlerini sürdürdüklerini söyleyen Oğan, "Öğrencilerimiz hem oradan dersleri takip ediyorlar, hem de cep telefonu üzerinden toplu olarak bağlanarak ben onlara ders anlatıyorum. Öğrencilerim soruda sorarak anlamadıklarını öğrenmiş oluyorlar. Öğrencilerim ile 'evde kal' sürecinde EBA TV sürecinin dışında kalan süreçte telekonferans yöntemi ile bağlanıp ders işlemeye devam ediyoruz. Yeri geliyor yer masasını tahta olarak kullanıyoruz, yeri geliyor ailecek öğrencilerimi bilgilendiriyoruz" diye konuştu. 

Öğrencilerine destek olmak için çalıştığını belirten Oğan, zaman zaman diğer öğretmenlerin de derse katıldığını ifade etti. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 26
  • Işıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece merak ettiğim için soruyorum Ek ders le artı maaş alan bir öğretmen yazı tahtası alamayacak kadar durumu vahim mı?Yoksa şov mu yapıyorlar. Yok buzdolabı yok masanın üstü yok sofra ...
    Cevapla
  • Haklı değilmiyiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.Gayet güzel bir örnek uygulama ,yeterki sen üzüm yemek iste Rabbim gayretlerimizi ,azmimizi arttırsın.Azmimizi kıracak,köreltecek hertürlü olumsuzluklardan muhafaza eylesin inşallah
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    heyvah heyvah kilicdaroglu görüürse ögretmen hakkinda suc duyursu yapar
    Cevapla
  • nikelaj 3 yıl önce Şikayet Et
    eline emeğine saglik hocam.
    Cevapla
  • yakup özcan 3 yıl önce Şikayet Et
    helalolsun sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!