Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklandı! 14 bin sürekli işçi alımı...

Sağlık Bakanlığı’nın İŞKUR üzerinden 14 bin asil ve 14 yedek sürekli işçi alımı kura çekimi bugün de devam ediyor. Binlerce adayın başvuru yaptığı kura sonuçları https://iscisonuc.saglik.gov.tr sayfası üzerinden ve haberimizden sorgulanabilecek.

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklandı! 14 bin sürekli işçi alımı...
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklandı! 14 bin sürekli işçi alımı...
GİRİŞ 09.04.2020 11:02 GÜNCELLEME 09.04.2020 11:17

Sağlık Bakanlığı tarafından kura sonuçlarının sorgulama ekranı erişime açıldı. 14 bin sürekli işçi alımına başvuru yapan adaylar kimlik bilgileri ile sorgulama yapabilecek. Corona virüs salgını ile mücadele kapsamında kura salonuna katılımcı alınmayacak. İŞKUR kura çekiliş sonuçları, noter huzurunda Sağlık Bakanlığı ve İŞKUR yetkililerinin gözetiminde gerçekleşiyor. 

 

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI

Corona virüs salgını ile mücadele kapsamında kura salonuna katılımcı alınmayacak. İŞKUR ve Sağlık Bakanlığı ile yapılacak kuranın sonuçları https://iscisonuc.saglik.gov.tr sayfasında yayınlanıyor.

 

KURA ÇEKİLİŞİ HANGİ İLLERDE NE ZAMAN YAPILACAK? 

İŞKUR kura çekilişi yapıldı (08 Nisan 2020) 

Bakanlık Merkez Teşkilatı, Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Hakkâri, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak illeri için,

İŞKUR kura çekilişi 09 Nisan 2020 (Perşembe):

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat illeri için kura işlemi gerçekleştirilecektir.

KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

KURA SONRASI SÜREÇ NASIL İŞLYECEK? 

Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslimetmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.
Yerleştirme işlemi yapılan ve ataması yapılanlardan, 30 gün içerisinde göreve başlamayanlar (doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle göreve başlayamayacak durumda olanlar hariç) ile atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak göreve başlatılmayanların ya da göreve başlatılıp da sonradan atama şartlarını taşımadığı anlaşılanların yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle aranan şartları haiz olanlardan atama yapılabilecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor