Sözde koronadan korunmak için yapmıştı! Devlet harekete geçti

Koronadan korunmak için ağaç kavuğunu oyarak orada yaşamaya başladığını söyleyen şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Sözde koronadan korunmak için yapmıştı! Devlet harekete geçti
Sözde koronadan korunmak için yapmıştı! Devlet harekete geçti
GİRİŞ 09.04.2020 14:37 GÜNCELLEME 09.04.2020 14:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Samsun Orman İşletme Müdürlüğü, Samsun'un Ayvacık ilçesinde koronavirüsten korunma gerekçesiyle ağaçta açtığı kovuğa giren 38 yaşındaki İlkay Gümüşsu hakkında yasal işlem başlattı.

Ayvacık ilçesi Fatih Mahallesi'nde yaşayan İlkay Gümüşsu, koronavirüs salgınına dikkat çekmek ve hastalıktan korunmak gerekçesiyle ağaçta açtığı kovuğa girdi. Gümüşsu, kovukta çektiği görüntüsünü, sosyal medya hesabından "Korona gelsin de beni burada bulsun. Ağaçkakan gibi yuva yaptım buraya. Hey gidi korona erkek ister beni bulmaya, haydi iyi günler" mesajıyla paylaştı.

Sosyal medyada yayımlanan görüntülerin ardından Samsun Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, kayın ağacının bulunduğu alanda incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede ağacın orman sayılan alanda olduğu tespit edildi, yasal işlem başlatıldı.

Orman Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada ise, "Kayın ağacının üçte ikisinin oyularak çıkarıldığı için hayatiyetine zarar verildiği tespit edildiğinden ilgili şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı" denildi.

Yetkililer ayrıca, ormanların usulsüzlüklere karşı 7 gün 24 saat korunduğunu belirterek, bu tarz olumsuz olaylarla karşılaşan vatandaşların ihbarda bulunmaları halinde ekipler tarafından ivedilikle konunun incelendiğini ve usulsüzlük tespitinde ise yasal işlem başlatıldığını açıkladı

YORUMLAR 4
  • adaletyarasasi 4 yıl önce Şikayet Et
    la bu adam karidan kaçiyor gilibik coronadan deyil. okadar tirsak kendini Kuş simcap falan sammiş. Kalibinin Adami ol. Aynaya bak. Kuş beyinli.
    Cevapla
  • Adem78 4 yıl önce Şikayet Et
    Koronadan kaçtın amma devletten kaçamazsın
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    bu gibi insan ruhunu kemiren zararlıları meydanlarda ağaça bağlayıp kannını oymalı o ağaç senden davacı olmalı bu dünyada ve öbür dünyada da.
    Cevapla
  • Mehmet veysi 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok sükur ya öyle sinir olmuştum ki bu aptala sırf reklam olsun diye yapmadıkları şey kalmadi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!