Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan öğrencilere "öykü yazın" çağrısı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilere, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve C¸ocuk Bayramı'nın 100'üncü yılı dolayısıyla düzenlenecek o¨yku¨ yarışmasına katılmaları çağrısında bulunarak, "Hayallerinizin öyküsünü yazın.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan öğrencilere "öykü yazın" çağrısı
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan öğrencilere "öykü yazın" çağrısı
GİRİŞ 09.04.2020 20:33 GÜNCELLEME 09.04.2020 20:35
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilere, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve C¸ocuk Bayramı'nın 100'üncü yılı dolayısıyla düzenlenecek o¨yku¨ yarışmasına katılmaları çağrısında bulunarak, "Hayallerinizin öyküsünü yazın. Aralarından belirleyeceğimiz 100 öyküyü, 23 Nisan'ın 100'üncü yıl dönümünde kitaplaştıralım." ifadelerini kullandı.

 

 

Bakanlıktan alınan bilgiye göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve C¸ocuk Bayramı'nın 100'üncü yılı dolayısıyla ilkokul ve ortaokul o¨gˆrencileri arasında serbest konulu, öğrencilerin hayallerini ic¸eren o¨yku¨ yazma yarışması düzenlenecek.

O¨gˆrencilerin yazdığı o¨yku¨ler, en gec¸ 12 Nisan'a kadar elektronik posta veya telefon aracılıgˆıyla o¨gˆretmenlere ulas¸tırılacak. Gönderilen eserler arasından Bakanlık Komisyonu tarafından belirlenecek 100 eser, 23 Nisan'ın 100'üncü yılı dolayısıyla olus¸turulacak o¨yku¨ kitabında yer alacak.

 

 

Bakan Selçuk, konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayalleri kocaman çocuklarıma bir çağrım var; Hayallerinizin öyküsünü yazın. Sınıf öğretmenlerinize ya da Türkçe öğretmenlerinize gönderin. Aralarından belirleyeceğimiz 100 öyküyü, 23 Nisan'ın 100'üncü yıl dönümünde kitaplaştıralım. Hayalleriniz kütüphanelere girsin." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    eskiye dön 1999 eğitimine dön, 2000 den sonra gelenler çöp
    Cevapla
  • Emeklidur 4 yıl önce Şikayet Et
    Okullar kapatıldığı için derslere giremeyen.Derslere giremediği için de tek geliri yarım asgari ücret olan ücretli öğretmenlerin hali nice olacak? Bir çoğu, aile,çoluk çocuğa bakmak zorunda.
    Cevapla
  • MEHMET EŞREF 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlara da ücret ödemesi yapılıyor.
    Cevapla
  • Bjk56 4 yıl önce Şikayet Et
    Rehabilitasyon merkezleri ne olacak
    Cevapla
  • Nurr 4 yıl önce Şikayet Et
    Başladık bile hocam.. Yusuf kendi öyküsünü yazıyor :))
    Cevapla
  • kod 4 yıl önce Şikayet Et
    çocukların hayalleri papçi olmuş ne öyküsü bakanım.. boş boş adamın suratına bakar hale gelmişler artık dijital bağımlısı olmaktan..
    Cevapla
  • muhammed sahan 4 yıl önce Şikayet Et
    hastalik var dunyada. dağda mi yaşıyorsun sen
    Cevapla
  • muhammed sahan 4 yıl önce Şikayet Et
    o zaman gönder sokağa oynasınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü
Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu