Fatih Altaylı'nın hazırlayıp sunduğu Teke Tek programında, doktorlara oruç ile ilgili sorduğu soru sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Altaylı'nın "Oruç tutmak bağışıklık sistemini nasıl etkiler? Bu dönemde oruç tutmak risk oluşturur mu?" sorusu Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya ve Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya tarafından yanıtlandı. Her iki doktor da oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi geldiğini ancak iftar saatinde yediklerimize dikkat etmemiz gerektiğini dile getirdi.

Yorumlar 103 Yorum Var
  • Yüksel 11.04.2020 15:27
    Alooo asıl tehlikeli olan dundisarida sanki kıtlık varmış gibi ulu orta dolasanlardir.
  • Muhammed Said 11.04.2020 13:24
    Allah 30 gün oruç diyor. Fatih bey 30 gün değil birkaç gün faydalı diyor. Bu vücudu kim yarattı? Kim biliyor? Kim bilir bilmez pervasızca konuşuyor?
  • Kara memet 11.04.2020 09:38
    Oruç tutmak sağlık için bulunmaz ilaçtır.ayrıca mükafatı çok yüksek bir ibadettir.oruç tut sıhhat bul,hastalıktan da korur.manevi hazzı çok yüksektir.
  • yaşar dağ 11.04.2020 09:05
    selamun kavlen mir rabbin rahim ,amin islamın 5.şartından biri oruç tutmak zihinde vücüt,da yenilenme dinlenme mideye haz verir.beyni yeniler.birde buna islamin 5.şartlarından birisinide eklersek buda 5.vakit namazı tam olur virüsün tam kalkanı olur.buda yetmedi dersek islamın 5.şartından olan zekat vermek deme yanında yat be kardeşim allah her daim neye layik sek onu versin derim amin işallaah selamun kavlen min rabbin rahim amin.derim.be allaha emanet ol musluman türk ulusu
  • Kaan çatal 11.04.2020 07:54
    Soru Yanlış Sorulmuş Oruç Tutmazsak Cehennemden Korunurmuyuz Olacaktı. Merak Etmeyin Toprağın Altı Ve Ötesi Üstünden Çok Farklı Ve Zor. Koronodan Ölürsen Dünya Hayatın Biter. İmansız Ölürsen Ebedi Sonsuz Hayatın Biter. Sonsuzun Yanında Üç beş günlük dünya hayatının H si bile geçmez. Koronadan ölmezsen Merak etme kalp kirizi var kanser var sigara var grip var ais var oğlu var. Olmayan birşey söyleleyimmi Ölmemeye Çare yok.ozaman düşünüp idrak etmeniz gereken nedir. Nezaman neyle ölecegimden cok Son Nefeste İmanlımı imansızmı Ölecen
Daha fazla yorum görüntüle