Sağlık çalışanı anne ile kızı bir ay sonra böyle kavuştu! Yürek yakan buluşma

Karaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaklaşık bir aydır ayrı kalan sağlık çalışanı anne ile 6 yaşındaki kızının buluşması duygusal anlara sahne oldu. İzleyenleri gözyaşlarına boğan 6 yaşındaki Öykü Koçak, "evde kal" çağrısında bulundu.

GİRİŞ 12.04.2020 15:57 GÜNCELLEME 12.04.2020 17:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 Dede İbrahim Koçak ise, "Öykü, uzun süre anne ve babasını göremediği için onları özlüyor. Anne ve babasına bunu söylediğimiz zaman onlar da çaresizlik içerisinde, 'hastalık getiririz' diye gelmek istemiyorlar. Öykü ile telefonda görüşüyorlar. Annesi Öykü'ye sürpriz yaptı" dedi.

 

 

Karaman'da koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaklaşık bir aydır 6 yaşındaki kızından ayrı kalan sağlık çalışanı annenin çocuğuyla buluşma anı izleyenleri duygulandırdı. Annesini bir ay sonra görüp, gözyaşlarına boğulan 6 yaşındaki Öykü Koçak, "evde kal" çağrısında bulundu.

Koranavirüs salgını nedeniyle yaklaşık bir aydır 6 yaşındaki kızından ayrı kalan sağlık çalışanı anne Özge Koçak'ın 6 yaşındaki kızı Öykü ile buluştuğu anlara ait video, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Videoda annesini çok özlediğini belirten küçük Öykü'nün, gözyaşları içinde "Biraz kız kıza vakit geçirelim" diyerek annesini bırakmak istememesi izleyenleri duygulandırmıştı.

 

 

Annesine kavuşma anına ait görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gören Öykü Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 gün boyunca anne ve babasıyla kalacağını, ardından ailesinin tekrar işe gideceğini anlattı. Vatandaşlara evde kal çağrısı yapan küçük Öykü, şunları söyledi:

'ANNE VE BABAMIZI ÖZLEYEBİLİRİZ AMA YİNE DE EVDE KALMALIYIZ'

"Sağlığımızı korumak için evde kalmalıyız. Herkes evde kalsın. Anne ve babamızı özleyebiliriz ama yine de evde kalmalıyız. Annemi birden karşımda görünce çok mutlu oldum, sevindim. Çünkü onu bir aydır görmüyordum, çok özlemiştim. Gözyaşlarımı tutamadım. Annemi görünce şoka girdim. Ona sarıldım, onu çok özlemiştim. Ağladığım kadar ağladım. Allah'a çok dua ederek koronavirüsten kurtulalım. Birbirimize yine de çok yaklaşmayalım."

'HASTALIK GETİRİRİZ DİYE GELMEK İSTEMİYORLAR'

Dede İbrahim Koçak ise Öykü'nün annesinin Karaman Devlet Hastanesi'nde, babasının ise huzurevinde çalıştığını belirtti. Bu nedenle Öykü'nün kendilerinde kaldığını dile getiren dede Koçak, "Öykü, uzun süre anne ve babasını göremediği için onları özlüyor. Anne ve babasına bunu söylediğimiz zaman onlar da çaresizlik içerisinde, 'hastalık getiririz' diye gelmek istemiyorlar. Öykü ile telefonda görüşüyorlar. Annesi Öykü'ye sürpriz yaptı. Öykü de sürpriz sırasında annesini karşısında görünce bir duygu yüklenmesi sebebiyle ağladı" diye konuştu.

NSANIMIZ ELİNDEN GELENİ YAPMASI LAZIM'

Vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulunan İbrahim Koçak, "Allah memleketimizi, milletimizi başta olmak üzere tüm dünyayı şu salgından korusun. İnsanımız elinden geleni yapması lazım ve evde kalması lazım. Bu salgından kurtulmak için evde kalmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Vefalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hay maşallah ablama ya: Eşini özleyen kadın da mı oluyormuş valla takdir ettim helal olsun, Allah mutluluklarını daim etsin inşallah...
    Cevapla
  • DR.ANNE 4 yıl önce Şikayet Et
    İNŞALLAH biz de o evlatlarımıza kavuşma gününü bekliyoruz,DUA İLE..
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu görüpte evde kalmayan deyyuzlara yuh olsun. Görüyormusunuz nelere sebep oluyorsunuz. Bu sağlık çalışanlarının canı yok mu, insafsızlar.
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    infaz koruma memurlarıda 1 ay evlirine gidemiyecek
    Cevapla
  • Kirinti 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hiç bir yavrumuzu anasız babasız bırakmasın ben bile ağladım o yavru nasıl ağlamasın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!