Bakan Koca'dan FOX TV muhabirinin Süleyman Soylu sorusuna tokat gibi cevap!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası düzenlediği basın toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili soru karşısında net açıklamalarda bulundu. Ancak Fox TV muhabiri toplantının sonunda tekrar benzer bir soru sorarak niyetini ortaya koymayı ihmal etmedi. Bakan Koca da soru karşısında Soylu ile ilgili iddiaları net bir şekilde yalanlayarak tokat gibi bir cevap verdi.

GİRİŞ 14.04.2020 21:22 GÜNCELLEME 14.04.2020 21:48
Bu Habere 159 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, geçtiğimiz cuma günü koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu için sokağa çıkma yasağı ilan etmişti. Kararın açıklanmasının ardından vatandaşlar, ihtiyaçlarını gidermek için marketlere akın etmiş ve koronavirüsle mücadele edilen şu günlerde istenmeyen görüntülerin ortaya çıkmasına neden olmuşlardı.

 

 

Görüntülerin ardından bazı basın yayın organları ve köşe yazarları, "Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile tartıştı" iddialarını ortaya attı.

BAKAN KOCA İDDİALARI YALANLADI

 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, söz konusu iddiaları yalanladı. Bakan Koca, FOX TV muhabirinin "Bugün bazı köşe yazarları sizin İçişleri Bakanı ile tartıştığınızı ve hatta istifaya kadar gittiğinize dair yazıları oldu. Bu iddialar doğru mudur?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi: 

"KORONAVİRÜSTEN BAŞKA GÜNDEMİMİZ YOK"

Bu iddiaların doğru olmadığının altını özellikle çiziyorum. Vatandaşlarımız, Türkiye'yi bu kadar etkileyen salgınla mücadeleye odaklanmamızı bekliyor. Biz salgınla mücadeleye 1 milyon 100 bin kişiye yakın sağlık ordumuzla kendimizi adamış durumdayız. Başka bir gündemimiz olamaz. 

Bakan Koca FOX TV muhabirinin sorusundan hemen önce de Soylu ile ilgili, "Cuma günü yaşananlarla ilgili benim farklı bir şey söylemem gerekmiyor. Cuma günü alınan karar hükümetin bir kararı. Sayın İçişleri Bakanımız ile hem deprem hem korona mücadelesine, yani salgında bu dönemde birlikte mücadele arkadaşlığı yaptık. Ben Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar günü de görüştüm. Pazartesi bakanlar kurulunda görüştüm. Sayın Süleyman Bey zaten gerekli açıklamaları kamuoyuna şeffaf bir şekilde yaptı. Benim buna ilave edilecek herhangi bir sözümün olmadığını söylüyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

YORUMLAR 159
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu fox tivi ne zaman kapatılacak???
    Cevapla
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    millet bu zamanda bile curcuna çıkarma peşinde millet canıyla uğraşıyohala ortalığı karıştırmak isteyenler var...
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    yaw bu fox ve uzantıları algı yaratmayı ne kadar seviyorlar kendi hayal ettikleri kurgularına her gördükleri insanlara dikte ettirmek istiyorlar sizler hayal ve rüyalarınıza yaşamaya devam edin biz gerçek ve milli olanlarla yaşayacağız
    Cevapla
  • Greenpeace 4 yıl önce Şikayet Et
    Demokratik bir ülkede gazeteciler bağımsız ise tekrar aynı konuda soru sorması neden sorun olur ki! bu tahammülsüzlük niye ki! o sorsun bakan yanıtlasın.Engin hoşgörü,sabır,mütevazilik peygamberimizden bize geçen değerler olmalıdır velev ki karşıda ki art niyetle sorsa dahi.
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    ismail denen moderatörlerini the marmara otelinde kankası yalan makinası ego başkanlarıyla da basmıştık ta birşey mi değişti yok!sallayın bu chp fetö yalakası utanmazları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?