AFAD son dakika duyurdu: Manisa'da deprem!

Son dakika haberi: AFAD, Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde saat 11.32'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin 8 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi. AFAD'dan yapılan ilk açıklamada, "Deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" denildi.

AFAD son dakika duyurdu: Manisa'da deprem!
AFAD son dakika duyurdu: Manisa'da deprem!
GİRİŞ 19.04.2020 11:42 GÜNCELLEME 19.04.2020 12:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: AFAD, Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde saat 11.32'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. 

 

Depremin 8 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi. 

AFAD'DAN İLK AÇIKLAMA

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Kırkağaç ilçesinde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" denildi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 13
  • Ademoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Akhisar ve Kırkağaç bu yasaklardan muaf olsa... sallanıp duruyor tedirginlikten içeri giremeyenler var. Deprem olunca bir nebze de olsa rahatlarlar. İnşallah idareciler düşünür
    Cevapla
  • YALNIZ ADAM 4 yıl önce Şikayet Et
    unutmayın önce CENABI ALLAHA kul olalım kul insan değil ALLAH ey kulum diye hitap eder peki bizler CENABI ALLAHA kul olabildikmi yok işte önemli olan bu biz kul kelimesini unutmuşuz bakın her insan ben insanım diyor ALLAHIN kuluyum diyen yok işte CENABI ALLAH bizleri depremle hastalıklarla uyarıyor yanlış yaşıyoruz 1 iman 2 itikat 3 amel 4 inanç bu 4 kelimeye dikkat edelim bizlerde varmı saygılar
    Cevapla
  • Cancağızım 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey insan oğlu dışarıda korona İçeride deprem,ne dışarıda ne de içeride durabiliyorsun azgınlığı bırak Allah'a teslim ol.
    Cevapla
  • Ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kurban olduğum manisa sallanıyor elazığ yıkılıyor manisa sallanıyor van yıkılıyor şimdi yine manisa sallanıyor korkarım bu sefer istanbul yıkılacak. Allah ım eğer istanbul yıkılırsa devletimiz çok zevale uğrar sen içimizdeki günaydınların hurmetine bize merhamet et. Amin amin amin..
    Cevapla
  • Anil2 4 yıl önce Şikayet Et
    Masallah allahin tum belalari yerden gokten yagiyor. Allah sonumuzu hayretsin? Acaba hangi mazlumun ahini aldik?
    Cevapla
  • af gardaşım 4 yıl önce Şikayet Et
    şu an bu dünya ülkeleri ahını almadığı mazlum bıraktı mı ki?hangi mazluma zulmetmediler! Allah'ımız sabretti sabretti ama bugün güç sizin değil benim dedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi