Balıkesir'de jandarmanın 'dur' ihtarına uymayan iki kişi ateş açtı: 2 askerimiz yaralı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, jandarma ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan 2 şüphelinin açtığı ateş sonucu 2 asker yaralandı.

GİRİŞ 20.04.2020 00:43 GÜNCELLEME 20.04.2020 07:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Kadıköy Mahallesi'nde devriye gezen jandarma ekipleri, şüphelendikleri 10 BJ 611 plakalı araca "dur" ihtarında bulundu. 

 

 

Aracın içindeki A.T ve M.D. ekiplerin "dur" ihtarına uymayarak tabancayla ateş açtı. Saldırıda, 2 jandarma personeli yaralandı. 

Yaralanan askerler sağlık ekiplerince Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan jandarma personelinden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

 

 

Daha sonra olay yerinden kaçan şüpheliler, polis ekiplerinin de "dur" ihtarına uymayarak tabancayla ateş etti. Karşılık veren polis ekipleri, Garaj kavşağı mevkisinde şüphelileri tabancayla yaralayarak yakaladı.

Öte yandan olayla ilgili oldukları belirlenen 2 kişi de gözaltına alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • Sivas 3 yıl önce Şikayet Et
    Asın bu vatan hainlerini asın.
    Cevapla
  • Yücel 3 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet güçlerimize Ateş açan Her kim olursa olsun , Gören ve silah kullanabilen silah sahibi olan şahıslara veya avcılar'a teröristlere karşı ateş açma yetkisi verirsin. Türk milletini koruyan askerinin polisinin canı ucuz değil. Halkın askerini polisine sahip çıkması için yasal düzenleme yapılması lazım.her terörist çakalın bilmesi lazım ki Türk polisine ya da askerini Ateş açarsa halk onu oradan sağa bırakmayacak bu iş başka türlü bitmez...
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Planlayarak tasarlayarak cani hisle kamu görevlisini öldürmeye teşebbüs başta olmak üzere diğer suçlarda eklenerek en ağır ceza verilmelidir.
    Cevapla
  • gurbetci Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nakar isimli yorumcuya....arda turan askeri polisimi vurdu ne bicim yorum bu , arda turan milliyetci vatansever biridir ayip ya biraz vijdan
    Cevapla
  • 38 efem 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletine kurşun sıkan teröristtır başka açiklamasi yok sağ alinmamali,,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı