Teslim olan teröristten korkunç koronavirüs itirafı!

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğünün ikna çalışmalarıyla 8 yıldır bölücü terör örgütünün dağ kadrosunda yer alan bir teröristin Mardin'de teslim olduğunu bildirdi.

Teslim olan teröristten korkunç koronavirüs itirafı!
Teslim olan teröristten korkunç koronavirüs itirafı!
GİRİŞ 21.04.2020 22:47 GÜNCELLEME 07.05.2020 21:42
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı, emniyet ve jandarma unsurlarının ailelerinin de desteğiyle yürüttüğü ikna çalışması sonucunda, bölücü terör örgütünde çözülme sürüyor. 

 

 

Emniyet Genel Müdürlüğünün ikna çalışmalarıyla 8 yıldır örgütün dağ kadrosunda olan H.A. isimli terör örgütü mensubu akşam saatlerinde Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerine teslim oldu.

Bu yıl terör örgütünden sadece ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı 72'ye yükseldi. 

 

 

AĞLAYARAK ÇAĞRI YAPTI: YAŞAMAK İSTİYORLARSA BİR AN ÖNCE KAÇSINLAR

Bu arada güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, örgüt mensubu H.A'nın gözyaşlarıyla verdiği ifadesinde Suriye'deki durumun çok kötü olduğunu anlatarak, "Salgın yüzünden birçok örgüt mensubu hastalandı. Hastalananlara intihar eylemi yapmaları dayatılıyor. Benim gibi kaçmak isteyen bir çok arkadaşım var. Buradan sesimi duyan arkadaşlarım yaşamak istiyorlarsa bir an önce kaçsınlar." şeklinde ifade verdi.

Öte yandan Suriye'den, teslim olan örgüt mensubunu doğrulayan haberler gelmeye devam ediyor. Suriye'de örgütün kontrolündeki bölgelerde salgının kontrolden çıktığı, halkın ilaç ve tedaviye ulaşımının olmadığı, fırsat bulması halinde Türkiye'ye kaçmaya çalışacak çok sayıda örgüt mensubu olduğu da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 107
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle kabul etmiyoruz teslim almayın vurun öldürün. Eğer teslim oluyorlarsa ırak ile anlaşın ırağa gönderin bakacaksanız orda bakın. !!!!!!!!
    Cevapla
  • Reis C☆ 3 yıl önce Şikayet Et
    8 yıldır neredeydi neden teslim olmamış neden bu gün ???
    Cevapla
  • Battal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bana kalirsa dağa giderken ikna edilemeyeni dagda imha edecen Baktilarki gebermek kaçinilmaz bari ikna edekde yasasinlar diyen bir halk var vurucu gücun arttikca teslim olanı yaşatmiycan yarin rahatlasin gene gider bu teslim olanlarin alayi
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Hastalık korkusundan kaçıyor köpekler. Bunlardan vatana millete hayır gelmez. Bir iki yıl içerisnde HDPKK nın Mitinglerinde görürüz.
    Cevapla
  • Cenk 3 yıl önce Şikayet Et
    Virüse bakınca aklıma şu güzel söz geliyor;: Sizin hayır bildikleriniz de şer, sizin şer bildiklemrinizde hayır olabilir... Merak etmeyin dostlar demekki virüs de bir Allahın memuru vazifesi var bitinceye kadar vazifeye devam. Pkk da anladığım kadarıyla Allahın tokadını yiyecek. Öyle örgütten kaçabilmek kolay değil. İnşallah perişan olsunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı