Bilecik'e giriş ve çıkışlar durduruldu: Bu gece yarından itibaren geçerli olacak

Bilecik Valiliğince koronavirüs tedbirleri kapsamında gece yarısından itibaren kente araçlarla ya da yaya olarak tüm giriş ve çıkışların ikinci karara kadar durdurulacağı açıklandı. Kente girişlerde uygulama noktaları oluşturulurken, seyahat izni olmayanların geçişine izin verilmedi.

GİRİŞ 22.04.2020 23:46 GÜNCELLEME 23.04.2020 09:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bilecik Valiliği tarafından koronavirüs salgını nedeniyle yeni karar alındığı açıklandı. Buna göre, salgınla mücadele kapsamında, Eskişehir’in yanı sıra Kütahya, Bursa, Sakarya ve Bolu il sınırlarından 220 bin nüfuslu kente, kara ve demir yolu ile toplu ulaşım araçları ya da özel araç ve yaya olarak giriş ve çıkışlar gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde durduruldu. 

 

 

Kent giriş ve çıkışlarında oluşturulan uygulama noktalarında polis ekipleri, gelen ve giden tüm sürücüleri durdurarak, seyahat izin belgeleri olup, olmadığını kontrol etti.

 

 

İzin belgesi olmayanların şehre giriş ve çıkışlarına izin verilmedi. Polisin uygulama yaptığı noktalarda uzun araç kuyrukları oluştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bu virüs yıllar önce yapılmış arkadaşlar bunu yapanda amerika bakın geçen dizi izzliyordum ve dizide müdüre eldvenle dokunuyor ve adam 24 saat geçmeden her yeri morarıyor ve nefes almıyor .Molder araştırınca gizli hükümetin yaptığı bir biyolojik silah olduğu çıkıyor . virüsün adını '' SARES 19 ''diyor yani SARS19 yani covid 19 ve MERS ve gripin türevleri ...yani yıllar öncesinden amerikanın parmagı olduğu ve 2019 da çıkıcağı the x Files dizisin de söylenmiş .6 sezon 9. bölümü izleyin the x files in ve göreceksiniz 19 dakkadan sonra ve SRS 8 .19 da geçiyor yan i 8 ayda ağustosda ya tavan yapıcak toplu ölümler olucak ya da aşısını bulduk diyecekler .dizi 1993-2002 arasında çıkmış izlenmiş
    Cevapla
  • Ali 50 4 yıl önce Şikayet Et
    Alınan tedbirler sadece 32 ilde uygulanmaya devam ederse,yakında diğer şehirlerde de vakalar artar. 23 nisanda bile işe gidiyoruz hesabını varın siz yapın..
    Cevapla
  • dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    geç oldu ama güç olmasın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız