Bursa'da 1 mahalle daha karantinaya alındı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinin kırsal Maksempınar Mahallesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Bursa'da 1 mahalle daha karantinaya alındı
Bursa'da 1 mahalle daha karantinaya alındı
GİRİŞ 26.04.2020 19:36 GÜNCELLEME 26.04.2020 19:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Nilüfer ilçesine bağlı kırsal Maksempınar Mahallesi, artan koronavirüs vakaları sebebiyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile 14 gün süreyle karantinaya alındı. Jandarma ekipleri, tedbirler kapsamında mahalleye giriş çıkışları yasakladı.

Bursa Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Nilüfer ilçesi Maksempınar Mahallesi´nde koronavirüs (Covid-19) görülen vakalarının artması sebebiyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu´nun kararı ile bugünden itibaren  Maksempınar Mahallemiz 14 gün karantinaya alınmıştır. Mahallemizde karantina şartlarına uygun olarak her türlü tedbir alınarak uygulamaya geçilmiştir" denildi.

YORUMLAR 3
  • Hapis cezası olsun 3 yıl önce Şikayet Et
    devletin koyduğu kuralları çiğnemeye, bilinçsizce hareket etmeye her yasağın tersi yönde hareket etme hastalığı var. Sosyal mesafe ve yasağı hiçe sayıp Meydanda uzun eşek oynamak nedir! (Gerçi herkes kendi oyununu oynarmış), Uyaran polisi darp etmek nedir? Devletimiz ve polisimiz vallahi de bunlara çok iyi niyetli davranıyor. Para değil hapis cezası olsun.Biz polisin haklı müdahalesinde bile polise yüklenip darp etme, açığa aldırma,soruşturma açma yoluna gidiyoruz elini kolunu bağlı bırakıyoruz. Hiç kimsenin bir diğerinin sağlığına zarar vermeye ne kanunen, ne ahlaken, ne de dinen hakkı yok.
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Makşempınar mahallesi
    Cevapla
  • Ülkücü03 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki yasağa uymuyorlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri