Ankara Barosu hakkında soruşturma!

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Barosu yöneticileri hakkında Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a yönelik açıklama nedeniyle soruşturma başlattı. Gelen bir diğer son dakka bilgisine göre ise Diyanet İşleri Başkanlığı da Ali Erbaş'a yönelik açıklama nedeniyle Ankara Barosu yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

GİRİŞ 27.04.2020 17:14 GÜNCELLEME 07.05.2020 21:36
Bu Habere 291 Yorum Yapılmış

Yapılan açıklamada, "Ankara Barosu’nun 26.04.2020 tarihli ve “Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın İnsanlığın Bir Kesimini Nefretle Aşağılayıp Kitlelere Hedef Gösterdiği Konuşmasıyla İlgili Basın Açıklaması” başlıklı açıklaması nedeniyle, Cumhuriyet Başsavcılığımızca, Ankara Barosu hakkında, 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 216/3 maddesi kapsamında, Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri aşağılama suçundan re’sen soruşturma başlatılmıştır." denildi.

 


DİYANET'TEN SUÇ DUYURUSU

Gelen son dakika haberine göre, Diyanet İşleri Başkanlığı, Ali Erbaş'a yönelik açıklama nedeniyle Ankara Barosu yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

YORUMLAR 291
  • garip 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlar istemeseler de ALLAH nurunu yeryüzünde tamamlayacaktır.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle Baro adı değiştirilmeli. Maden meslek odası öyleyse adını avukatlar odası yapın ne olup ne olmadıklarının farkına varsınlar. Kendileriyle alakalı yada alakasız her konuda hükümete ve devlete ayar vermeye kalkmasınlar
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah o insanların idam edilmesi ile ilgili bir yasa cikartmazlar
    Cevapla
  • selo 3 yıl önce Şikayet Et
    yok artık faşo faşist
    Cevapla
  • Özkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara dersini versin devletimiz . Kim bu devlete millete başkaldırıp dış mihraklara çalışıp hainlik yapıyorsa acımayın artık ki yüz bulmasınlar
    Cevapla
  • esas 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP liler ve küççük ortağı saadetliler sağolsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi