Valilikten makam aracı haberine yalanlama

Ulusal bir gazetede çıkan haberde Muğla ve Aksaray valilerine Lüks deri kaplı otomobil için ihale açıldı haberine Aksaray Valiliği'nden yalanlama geldi. Aksaray Valiliği Resmi Sitesinde yapılan açıklamada "Habere konu olan herhangi bir araç isteğimiz talep çalışmamız olmamıştır’" diyerek yapılan asılsız habere yalanlama geldi. Valilik yapılan haberlere dair yasal girişim başlatacaklarını duyurdu.

Valilikten makam aracı haberine yalanlama
Valilikten makam aracı haberine yalanlama
GİRİŞ 28.04.2020 18:51 GÜNCELLEME 28.04.2020 18:51

Daha önce Aksaray’da  bulunan Mercedes Benz Türk  Kamyon Fabrikası tarafından  jest olarak  Aksaray valiliğine Bağışlanan Mercedes Marka lüks Makam Otosu halen kullanılmaktadır. 


Asılsız Haber Aksaray kamuoyunda da tepkiyle karşılanırken’’  Araştırmadan Masa üstü habercilik yapılıyor.   Aksaray isminin böyle bir asılsız haberle gündeme gelmesini istemiyoruz  gerekli yasal girişimlerin bir an önce yapılmasını istiyoruz’’ denildi.

Valikten yapılan açıklama ise şu şekilde; 

27.04.2020 tarihinde bir gazetede yayımlanan ‘’ Valiler lüks deri koltuklu makam aracı istedi’’ başlıklı haber yalan ve tamamen asılsız olup habere konu edilen Aksaray Valiliğimizin yeni makam aracı ile ilgili herhangi bir talep çalışması bulunmamaktadır. Bu konuda yapılan asılsız haber ile yasal süreç başlatılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi