Kanseri yenen Tuğba hemşireden acı haber

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde görev yapan hemşire Tuğba Kuşdemir (35) tedavi gördüğü koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Kanseri yenen Tuğba hemşireden acı haber
Kanseri yenen Tuğba hemşireden acı haber
GİRİŞ 29.04.2020 09:46 GÜNCELLEME 29.04.2020 09:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Balıkesir Şehir Hastanesi'nde görevli 2 çocuk annesi hemşire Tuğba Kuşdemir, koronavirüse yakalanmasının ardından hasteneye yatırılarak tedavi altına alındı. Tam 1 aydır hastanede olan ve 3 gün önce yoğun bakım ünitesine alınan Kuşdemir, bugün hayatını kaybetti.

Daha önce yakalandığı kanser hastalığını yenip, görevine döndüğü öğrenilen Tuğba Kuşdemir için görev yaptığı hastane önünde tören düzenlendi. Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz törende, Kuşdemir'in yakınlarına başsağlığı diledi.



Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Atatürk Şehir Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Tuğba Kuşdemir vefat etmiştir. Personelimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sağlık camiamıza başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • Cansu canater 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin bağışıklık sistemi zzayiflamistir keşke gitmeseymis ilahî takdir tabi
    Cevapla
  • Suat 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin RABBIM rahmeti ile muamele eylesin. Kabrini nur mekanını Cennet Cennette Peygamber efendimiz Hz. Muhammed sas efendimizle Kevser havuzu başında su içip sohbet eden ümmetlerden eylesin. Yakınlarınada sabrı celiller ihsan eylesin İNŞAALLAH
    Cevapla
  • Kezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun devletin bu vatandaşlarımızı şehit olarak kabul etmesi gerekiyor. Resmen ölüme yürüyorlar göz göre göre
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!