Karantinadan kaçan adam, polise 'Kafama sıkın' dedi

Antalya''da koronavirüs şüphesiyle karantinada tutulan hasta, evinden çıkıp, kaçtı. Parkt giden Köksal T. (48), hastaneye götürülmesi gerektiğini söyleyen polislere, "Kafama iki tane sıkın benim bitsin" dedi.

GİRİŞ 09.05.2020 12:07 GÜNCELLEME 09.05.2020 15:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Antalya'nı Muratpaşa ilçesi Cengiz Toytunç Caddesi üzerindeki İsmet İnönü Parkı'nda korona şüphesiyle evinde karantinada tutulan Köksal T. evinden çıkıp, parka geldi. Bir süre sonra da evine gitmek için polisi aradı.

 

 

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Polisi beklediği sırada ise sürekli yer değiştirerek 10 banka oturdu. Gelen polisler, Köksal T.'yi, ambulans ile göndermek istedi. Köksal T. ise "Benim evime gitmem lazım. Hastaneye gitmek istemiyorum. Çocuklarımın bana ihtiyacı var" diyerek karşı çıktı.

Polisin hastaneye gitmesi gerektiğini söylediği Köksal T., "Alın kimliğimi bana istediğiniz kadar ceza yazın veya kafama iki tane sıkın" dedi.

 

 

CEZA KESİLDİ

Polis ekipleri, Köksal T.'nin etrafında güvenlik çemberi oluşturarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Adrese gelen koruyucu kıyafetli sağlık ekibi, bir süre görüştükten sonra Köksal T.'yi ambulansa alarak hastaneye götürdü. Köksal T.'ye 3 bin 150 lira cezai işlem uygulandı.

Diğer yandan olay sırasında bankta uyumaya çalışan bir kişi kaldırılarak parktan uzaklaştırıldı.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    Al bi hödük daha. Az delikanlı ol ya bu nedir kardeşim.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkalarına bulaştıracak Virüs sürekli yaşayacak!.. halbuki herkes dikkat etse karantina ise karantina ,Tedbir is tedbir...Bu Virüs kısa zamanda ortadan kalkacak.
    Cevapla
  • Yorumsuz 3 yıl önce Şikayet Et
    bizde bu kadar cins insan varken bu mevzu bizde uzar hocam.. karamsar olmak istemiyorum ama hem ev karantinasında olmak zorunda hem de çıkıyor... acayip
    Cevapla
  • Harbici 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer gerçekten bulaşsın diye 10 tane banka oturduysa,bu adamdam bu ülkeye fayda olmayacağînı kendi bile anlamış.sıkın kafama 2 tane diyo.katmerli karektersizmiş ha
    Cevapla
  • hallo 3 yıl önce Şikayet Et
    ne manyak insanlar var ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar