Terör örgütü DHKP-C'nin üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesindeki provokasyon polis kamerasında

Grup Yorum ve terör örgütü DHKP-C'nin üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesi sırasında çıkan olaylar polis helikopteri kameralarına yansıdı. Çatılardaki kiremitleri ve tuğlaları sökerek ara sokakta devriye gezen polis ekiplerine saldıran gruptan 18 kişi gözaltına alınırken, toplam 25 şüpheliye ise işlem yapıldı.

GİRİŞ 09.05.2020 23:58 GÜNCELLEME 10.05.2020 00:01
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

İstanbul'da, aranan teröristler listesinde "gri" kategoride aranırken DHKP/C soruşturması kapsamında yakalanarak tutuklanan, başlattığı açlık grevine son vermesinin ardından hastanede ölen İbrahim Gökçek'in cenazesi, Kayseri’ye gönderilmek üzere morgdan alınarak dün Sultangazi’deki Gazi Cemevi'ne getirilmişti.

Dün cenazenin Kayseri’ye sevk edilmek üzere cemevinden çıkarıldığı sırada terör örgütü DHKP-C yanlısı grup ile polis arasında gerilim yaşandı. Çatılardan söktükleri tuğla ve kiremitle güvenlik güçlerine saldıran gruba polis müdahale ederek püskürttü.

Bölgede geniş çaplı güvenlik tedbiri alan polis, cenaze uğurlamasında terör örgütü DHKP-C propagandasına yeltenen gruba gerçekleştirdiği müdahalede 18 şüpheliyi gözaltına aldı. Toplam 25 kişinin işlem gördüğü olaylarda, örgüt yanlısı 43 kişi hakkında da yakalama kararı verildi.

Öte yandan Gökçek’in cenazesinin Kayseri'ye gönderilişi sırasında çıkan olaylar, havada güvenlik gözlemi yapan polis helikopterindeki kameralara da yansıdı. Çatılarda ve yerdeki tuğlaları söküp polise attığı grup üyelerinin saldırı anları saniye saniye kameraya takıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 37
  • Sedat3 3 yıl önce Şikayet Et
    Terörist tasla molotofla saldırıyorsa resmini çekmeyeceksin direk indireceksin.
    Cevapla
  • vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Sorsan şarki özgürlüğü derler Şarkılara düşmanlar konserler de 1türk bayraği yok Bayraga düşmanlar Devletin polisinine taş atarak canina düşmanlar Cem evlerini işgal etmışler alevilere düşmanlar Definde gördük şarkılarla gömüyorlar dine düşmanlar intinhar ediyorlar kitaba düşmanlar savcıları katlettiler hukuka düşmanlar sorsan şarkılara özgürlük? bunlar gerçekte TÜRKIYE mize ve DINIMIZE düşmanlar Ey genclik uyanik ol bunlar senin ALLAH,ına düşmanlar Ahiretine düşmanlar ve bunlar Asla bu topraklarin çocukları degil bize düşmanlar
    Cevapla
  • Toroslu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısaca hak'ka karşılar ve ne istediklerini onlarda bilmiyorlar. Aynı abdülhamit döneminde özgürlük isteriz diyenler gibi.
    Cevapla
  • bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    bir insana böyle bir son yakışmıyor ama, insanoğlu çok cahil.. Bir ömür böyle gafletle geçti..
    Cevapla
  • Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan ismine layık değiller. Es feli safilin
    Cevapla
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    başka ülkede olsa bunların hepsi faili meçhul olur.trafik kazası virüs ten gider
    Cevapla
  • Hasan Günver 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlere asla göz açtırmamak gerekir. DHKP-C militanı herkes koşulsuz şartsız müebbet almalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor