Skandalın ardından Karşıyaka hakimi hakkında inceleme başlatıldı

Terör örgütü DHKP-C sanığı olarak yargılandığı sırada örgüt talimatıyla açlık grevine başlayıp geçtiğimiz günlerde kaldırıldığı hastanede ölen İbrahim Gökçek ilgili skandal paylaşımlarda bulunan Karşıyaka hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan hakkında Hakimler ve Savcılar Kurulu, inceleme başlattı.

Skandalın ardından Karşıyaka hakimi hakkında inceleme başlatıldı
Skandalın ardından Karşıyaka hakimi hakkında inceleme başlatıldı
GİRİŞ 11.05.2020 13:09 GÜNCELLEME 11.05.2020 13:56
Bu Habere 210 Yorum Yapılmış

İzmir Karşıyaka Hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan, terör örgütü DHKP-C sanığı olarak yargılandığı sırada örgüt talimatıyla açlık grevine başlayıp geçtiğimiz günlerde kaldırıldığı hastanede ölen İbrahim Gökçek’in ardından skandal paylaşımlarda bulundu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu, Karşıyaka hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan hakkında inceleme başlattı.

 

SKANDAL PAYLAŞIM

Sabah'ın haberine göre; terör örgütünün talimatıyla ölüm orucuna girip ölen İbrahim Gökçek'e ilginç bir isimden destek geldi. İzmir Karşıyaka Hâkimi Ayşe Sarısu Pehlivan, İbrahim Gökçek'in ardından ağıt yakarcasına paylaşımlarda bulundu.

Hâkim Pehlivan, Twitter'daki hesabından Gökçek'e destek mesajları paylaştı. Pehlivan, Gökçek'in ardından "İbrahim artık yok. Sözcükler anlamını yitirdi. Yaşatamadık!" dedi. Yine aynı gün İbrahim Gökçek adına açılan hastagi etiketleyerek "Ölüm adın kalleş olsun" mesajını paylaştı. Aynı zamanda Yargıçlar Sendikası Başkanı da olan Pehlivan, 3 Mayıs günü ise #İbrahimGökçekYaşamalıdır hastagini etiketleyerek "türküler hiç kimseye zarar vermez" iletisini atmış.

Görevdeki bir hakim olmasına rağmen terör örgütü DHKP-C sanığına destek mesajları atan, Ayşe Sarısu Pehlivan'a sosyal medyadan tepki gösterildi. HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz'ın Twitter hesabını mesajına etiketleyen Aziz Deniz isimli sosyal medya kullanıcısı şunları yazdı: Olmadı hâkime hanım. T.C yasaları sizlere emanet iken, siz DHKP-C üyesi bir şahsı nasıl översiniz? Savcı Selim Kiraz'ı kim öldürmüştü? Derhal Türk milletinden özür dileyin ya da istifa edin!"

YORUMLAR 210
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainlerinin tüm özlük hakları emeklilik dahil iptal edilmeli. Hem bu gibiler için hemde mecliste olanlar için siyaset yapabilme seçme ve seçilme hakları iptal edilmeli.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    devletten maaş al ,terörist için yas tut, biz de bu insandan adalet umalım. kesin biletini pazarda limon maydanoz satsın.
    Cevapla
  • 61KENARABENİ 3 yıl önce Şikayet Et
    emekliliği gelmiş,siyaseti düşünüyor,eeee bu zihniyetle vatan millet bayrak ezan sevdalılarının yanında siyaset yapamayacağına göre bir yerlere işaret gönderiyor,kısa süre sonra chp hdpkk ile görüşmelere başlarsa şaşırmam.
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletine devletin mülki idari amirine kasdeden teröristi alkışlayan bir hain adalet mekanizmasında görev yapıyorsa adaletin dişlileri kopmuştur.
    Cevapla
  • dede korkut 3 yıl önce Şikayet Et
    özür YETMEZ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!