Vali duyurdu: Kentte bugün vaka görülmedi

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 13 Mayıs tarihinde yapılan testlerde koronavirüs vakasına rastlanmadığını belirtti. Vatandaşlara uyarılarda bulunan Vali Yavuz, "Salgının tekrar yayılmaması için mutlaka maske takmaya, sosyal mesafeye ve hijyene dikkat etmemiz gerekiyor" dedi.

Vali duyurdu: Kentte bugün vaka görülmedi
Vali duyurdu: Kentte bugün vaka görülmedi
GİRİŞ 13.05.2020 23:30 GÜNCELLEME 14.05.2020 03:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ordu Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,13 Mayıs tarihinde yapılan testlerde korona virüse (Kovid-19) rastlanmadığını duyurdu.

 

 

"SALGININ TEKRAR YAYILMAMASI İÇİN KURALLARA UYMALIYIZ''

Vali Seddar Yavuz, sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılması ve çocuklar için belli saatlerde izin verilmesine ilişkin salgının tamamen bitmişcesine bir yoğunluk olduğuna şahit olduklarını belirtti. Bugün yapılan testlerde pozitif vakaya rastlanmadığına dikkat çeken Vali Seddar Yavuz, "Salgının tekrar yayılmaması için mutlaka maske takmaya, sosyal mesafeye, hijyene ve işimiz bittiğinde evimize dönmeye dikkat etmek gerekiyor. Bugün pozitif vaka sayımız bulunmuyor. Size hep böyle güzel haberler vermek kurallara uymaktan geçiyor. Biz size inanıyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

 

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Aralık ayında ortaya çıkan Kovid-19 pandemisi, 11 Mart günü Türkiye'ye sıçramasından bu yana ülkenin bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Kovid-19, şimdiye dek 143 bin 114 vatandaşımıza bulaşırken 3 bin 952 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep oldu. 998 hasta yoğun bakımda yaşam savaşı verirken virüse yakalanan 101 bin 715 hasta iyileşerek taburcu edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • Hyr 3 yıl önce Şikayet Et
    o zaman kuzey yıldızı ilk aşk başlar yeniden.
    Cevapla
  • Ünyeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet ünye dahil
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu ile özel önlemlerin alınması gerekiyor vaka sayısını sıfırlayan illerimiz< karantinaya alınmalı giriş çıkışlar yasaklanmalı.seyahat izni ancak vakayı sıfırlamış iller arası serbes olmalı. ayrıca varandaşlrın olayın vehametini kavraması açısından sağlık bakanının yapmış olduğu gibi her iln sağlık müdürü her akşam o ildeki vaka sayılarını vatandaşla paylaşmalı.vatandaş kendi ilinde olup bitenden haberi yoksallana sallana rahatca geziyor.vakaları bilsinki aklının bir köşesinde corona gerçeği dursun
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp uzulmustur buna. Adamlar gunluk 1000 lerce olsun ıkdıdar yıpransın istiyor vatanhaınleri.. Allah bunlara fırsat vermesin inş
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bitmiş bile olsa bir süre açıklama yapılmasa, yahu bu millet ne kadar laftan anlamaz, yahu dönüveriyor, dikkatli olalım.3 şeye mutlaka dikkat. El temizliği, maske, mesafeyi açık tutma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı