Mehmetçikten teröristlere dabre: 8 katlı sığınak imha edildi

Bingöl'de yürütülen terörle mücadele operasyonları kapsamında Mehmetçik, PKK'nın kullandığı ve içerisinde çok sayıda mühimmatın da bulunduğu 8 katlı sığınağı imha etti.

Mehmetçikten teröristlere dabre: 8 katlı sığınak imha edildi
Mehmetçikten teröristlere dabre: 8 katlı sığınak imha edildi
GİRİŞ 14.05.2020 12:17 GÜNCELLEME 14.05.2020 12:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Terörle mücadeledeki kararlı tutum, kesintisiz bir biçimde sürüyor. Bingöl'de yürütülen operasyonda Jandarmalar tarafından tespit edilen 8 katlı sığınak, imha edildi.

Bingöl Valiliği konuya ilişkin açıklama yaparken, içinde silah, mühimmat, doküman ve uyuşturucu maddesinin ele geçirildiğini bildirdi. 

VALİLİK DUYURDU

Valilik tarafından yapılan açıklamada “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 11 Mayıs 2020 - 13 Mayıs 2020 tarihleri arasında Bingöl İli Genç İlçesi Sağgöze Köyü kırsalında icra edilen operasyon neticesinde yapılan arazi aramasında bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan 8 katlı sığınak içerisinde silah, mühimmat malzemesi, doküman, yaşam malzemesi, ve 90 kg toz esrar ele geçirildi. Aynı bölgede devam eden operasyonlar neticesinde faklı bir noktada 2 dönüm tarla içerisinde de 210 bin kök hint kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan 8 katlı sığınak kullanılamaz hale getirilmiştir” denildi. 

8 katlı sığınak ve arazide ele geçirilen malzemelerin 1 adet G3 Piyade Tüfeği, 1 adet Mauser Tüfek, 73 adet 12.7 mm Uçaksavar Mühimmatı, 2 adet 81 mm’lik Havan Mühimmatı, 90 kilogram toz esrar 210 bin adet Hint Keneviri, 18 adet tüp, 2 adet örgütsel doküman ile çok sayıda gıda maddesi olduğu aktarıldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Mehmetcigimizi, Güvenlik Güçleri mizi koru , ayaklarına taş değdirme AMİN. .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu