İmamoğlu'ndan İstanbul'un parasıyla muhtarlara son model telefon

İBB'de gelirlerinin düştüğünü tasarruf tedbirlerini başlattıklarını söyleyen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da görev yapan 962 mahalle muhtarına cep telefonu hediye etti. Koronavirüsle mücadele edilen bu dönemde cep telefonu hediye etmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

İmamoğlu'ndan İstanbul'un parasıyla muhtarlara son model telefon
İmamoğlu'ndan İstanbul'un parasıyla muhtarlara son model telefon
GİRİŞ 16.05.2020 10:17 GÜNCELLEME 17.05.2020 00:07
Bu Habere 422 Yorum Yapılmış

Seçim döneminde 'israfı önleyeceğiz' sloganıyla algı yaratan Ekrem İmamoğlu, seçimin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen icraatte geri planda kalırken israfta ise ön sıralardaki yerini aldı.

 

Ekrem İmamoğlu İstanbul'un 39 ilçesinde görev yapan 962 mahalle muhtarına Huawei marka cep telefonu dağıttı. Vatandaşlar ise ''Hani israfı önleyecektin'' diyerek tepki gösterdi.

İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı içindeki vatandaşlara yardım için borçlandırma yetkisi istemişti.

 

İBB tarafından geçtiğimiz yıl 18 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar Çalıştayı düzenlenmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada muhtarlarla daha etkin iletişim kuracaklarını açıklamıştı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele edilen bu günlerde yaklaşık 2,5 milyon tutarındaki Huawei marka cep telefonlarının muhtarlara gönderilmesi dikkat çekti.

2 MİLYON 500 BİN LİRALIK TELEFON

Bu hediyelerin ortalama maliyeti 2 milyon 500 bin lira olarak hesaplandı.

BORÇLANMA YETKİSİ İSTEMİŞTİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, koronavirüs salgını ile mücadele çalışmaları nedeniyle geçtiğimiz günlerde olağanüstü toplandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkanlık ettiği meclis oturumda 4.2 milyar TL’lik borçlanma yetkisi istemişti.

İSTANBULLU VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüsle mücadele edilen zamanda hem borçlanma yetkisi isteyip hemde muhtarlara cep telefonu hediye etmesi tepkilere yol açtı. Vatandaşlar 'Bu düpedüz israf' ' İstanbul'un önceliği bu mu?'' diyerek tepki gösterdi.

YORUMLAR 422
  • OKTAY 28 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cc ISLAH etsin İnşallah
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah herşeyi görendir. Kul'a kulluk olmaz. Her insan kendi hesabını kendisi verecektir. Kul Hakkı (en büyük günahlardandır) .
    Cevapla
  • Cavit 3 yıl önce Şikayet Et
    bunların kafası basmaz akıl hocaları ne dedi ise onu yaparlar ama corona 19 dan olsa gerek aklı tutulmuş olsa gerek.... daha yeni başladı film sonuna bakacağız inş... göreceğiz paralar nasıl çıtır çıtır.....
    Cevapla
  • Yusuf abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar işte böylesi daha tehlikeli olabilir, çünkü telefon neden aynen telefon cihazı...? Atıyorum KVP yı hatırlatıyor, iskender da kendisi ile mahsus iletişim kurmalarını amaçlayarak görüntülü sohbet lüksü sağlayacak telefon cihazı hediyesi dağıtıyor, üye olan, ikna olanlara. Siz aklınızçe bu iş garib gelmiyor mü ,. Hem borçlanıp hem böyle bir masraf....
    Cevapla
  • Yakup 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasl zihniyet hep zenginler o kadar işsiz varken işsizlere verin 2500 liralık telefon 1000 tane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı