Kaymakam ve Vefa Grubu’na saldırıda CHP'li Başkan tutuklandı

Adana’da, Yüreğir Kaymakamlığı’na bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleriyle yaşadığı tartışma sonucu gözaltına alınıp, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıktan sonra Cumhuriyet Savcısının itirazı üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GİRİŞ 17.05.2020 01:01 GÜNCELLEME 17.05.2020 01:01
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

Adana'da, Vefa Sosyal Destek ekibi, Yüreğir Kaymakamlığı önünde Kaymakam Oğuzhan Bingöl'ün de katılımıyla yardım dağıtırken saldırıya uğradı. Saldırganlardan birinin CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım olduğu ortaya çıktı.

 

Adana Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre 14 Mayıs'ta saat 22.00 sıralarında Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl’ün katılımıyla kaymakamlığın önünde Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından gerçekleştirilen yardım dağıtımı sırasında, 4 saldırgan sözlü ve fiziksel saldırıda bulundu.

Kaymakam ve koruma polisinin uyarılarına rağmen şüpheli şahıslar hakarete devam edip koruma polisine yumrukla saldırdı. Saldırganlar gözaltına alındı.

 

Şüphelilerden birinin CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım olduğu belirlendi. Dün adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 3’ü savcılık tarafından sorgulandıktan sonra, Eren Yıldırım ise nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

TUTUKLANDI

Adana'da, Yüreğir Kaymakamlığı'na bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerine ve Kaymakama saldıran ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıktan sonra Cumhuriyet Savcısının itirazı üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Adliyeye giderek teslim olan Eren Yıldırım'a CHP milletvekilleri eşlik etti.

YORUMLAR 156
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden serbest bırakırlar anlamam bu chpkk mensu iyi aile çocuklarını ya kanunda bir boşluk yada bu hakimde bir hoşluk var derim.
    Cevapla
  • Vatandas m 3 yıl önce Şikayet Et
    Polisin saldırı durumunda ateş etme yetkisi var diye biliyorum. Ayrıca orada kaymakam varsa ,suikast amacında olabilir diye ayaklarına sıkılabilirdi.
    Cevapla
  • Namiq 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimlerden talimat aldığı belli oldu-chpli zillet vekillerinden
    Cevapla
  • İlhami 3 yıl önce Şikayet Et
    Görünen virüsler görünmeyenlerden tehlikeli.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlete karşı gelmiş ve düzeni bozmaya kalkışmışlar.O serbest bırakılanları da tekrar yakalayıp her birini ayrı ayrı hücrelere koymak ve yüklü bir para cezasına çarptırmak lazım yoksa bunlar akıllanmazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!