Dini değerlere hakaret eden provokatör gözaltına alındı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İslam'a ve Peygamber Efendimize hakaret eden F.E gözaltına alındı.

Dini değerlere hakaret eden provokatör gözaltına alındı.
Dini değerlere hakaret eden provokatör gözaltına alındı.
GİRİŞ 17.05.2020 14:56 GÜNCELLEME 17.05.2020 17:12
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Antalya Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Twitter'dan İslam dinine hakaret eden paylaşımda bulunan F.E'yi gözaltına aldı. 

 

 

F.E, sosyal medya hesabından yaptığı provokatif paylaşımda İslam'a, Peygamber Efendimize ve Müslümanlara hakaret etmişti. 

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı şu açıklamayı yaptı: 

Bir sosyal medya hesabı üzerinden İslam dinine yönelik hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen F.E hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. 

Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatıyla kolluk güçleri tarafından yapılan araştırma sonucunda söz konusu paylaşımları yaptığı iddia edilen kişinin F.E olduğu tespit edilmiş, akabinde şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup soruşturma işlemlerine devam edilmektedir. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 34
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    ifşa edin pisligı, bilmek hakkimiz...bakalim gerçek hayattada o kadar cesur mu....
    Cevapla
  • ilker güvenç 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa da Deizm diye bir düşünce kültürü çığ gibi yayılıyor.Türkiyede de bu Deizm düşüncesi yaygınlaşırsa,islamiyette batıl kalırsa,bu akım nasıl durdurulacak?Bu gelişmeler,insan toplumlarının kabül gören çoğunluklarla eş değerlerdir.Papazlara maaş vermeyen Avrupa,Yunanistan da,papazlara maaş vermiyor.Biz de imamların maaşını halk,vatandaş ödesin,devlet din adamlarına maaş vermesin derse yurttaş nasıl olacak?
    Cevapla
  • ilker güvenç 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyamızda bulunan devlet Liderleri,iki ayaklı,dokuz aylık,tek kafalı,iki kollu,vücut iç organları birbirine eş benzer,yaradanın tek olduğuna inanan olduğunu kabül eden veya inanç düşüncesi farklı olsada,AİLE REİSLERİ,DÜNYA LİDERLERİ,DÜNYA İNSANLARI,BARIŞ BARIŞ BARIŞ DEMEZLER İSE,DÜNYA SAVAŞI ÇIKABİLİR.BARIŞ BARIŞ BARIŞ DERLER İSE,DÜNYA BARIŞI SAĞLANIR.İNSANLAR KARDEŞÇE YAŞAMANIN PROJESİNİ YAPARLAR,BARIŞ VE ÖZGÜRCE YAŞAMA DÖNÜŞÜR.
    Cevapla
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen onların dinine girmedikçe seni sevmezler kardeş ve sen onların dinine girmedikçe gerçek huzur ve barış olmaz. bu barış söylemleri insanın ve devletlerin fıtratına aykırı yani. biz barış yaparız, onlar bizi arkadan vururlar. o işler bitti artık. Allah savaş vermesin, ama buradayız ve hazırız.
    Cevapla
  • Akıncı Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olmadığı kesin, ahlaksız herif
    Cevapla
  • HAYYUL KAYYUM ALLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    cehenneme odun lazım bunlarda cehennem yakıtı İnşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi