İBB lüks site sahiplerine yardım kolisi dağıttı tepkiler yükseldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yardım adı altında koronavirüs salgını ve ramazan sürecince gün yüzüne çıkan skandallarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez, İBB ekiplerinin yardım kolilerini ihtiyacı olan vatandaşlar yerine lük sitelerin ve villaların olduğu bölgede dağıttığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 19.05.2020 15:02 GÜNCELLEME 19.05.2020 15:02
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara yardım etmeyi de beceremedi. Şov yapmaktan ileri gidemeyen belediye, İstanbulluların hayrına olacak bir işi hayata geçiremiyor.

YARDIM EDİYORUZ ALGISI YARATMAYA ÇALIŞTILAR

Son olarak yardım kolisi dağıtmaya çalışan CHP’li İBB, peş peşe skandallara imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde yardım kolisi dağıtmaya 8 kişi giden ve fotoğraf için poz verip sosyal medyada, “İnsanlara yardım ediyoruz” algısı oluşturmaya çalışan CHP’liler, şimdi de koli götürdükleri kişiler nedeniyle tartışma konusu oldu.

LÜKS SİTEYE KOLİ KOLİ TAŞIDILAR

İstanbul’da lüks bir sitede yaşayan vatandaş, İBB aracının siteye gelip varlıklı insanlara yardım kolisi verdiğini söyledi. Sitede aylık aidatın 500 TL olduğunu belirten vatandaş, koli yardımına dair, “Bu nasıl bir adalet?” diyerek tepki gösterdi.

YORUMLAR 38
  • kimsesiz 3 yıl önce Şikayet Et
    sağ cebindekini ekrem bey sol cebine koyuyor adına yardım diyor ALLAH ıslah etsin bu kadarda olmaz vadandaşın hakkını yandaş zenginlere veriyor.
    Cevapla
  • işte şimdi oldu 3 yıl önce Şikayet Et
    zengin kompradorlara fakirlik yardımı.muhtaç ve gerçek fakirlere zırnık yok.ekremin güzel olacak kuralı.bilemedinizmi.
    Cevapla
  • otto 3 yıl önce Şikayet Et
    siteyi iyi biliyorum bir ara daire bakmıştım havuzuna vereceğim para yarım kira yapıyor. Bu belediye başkanı bunları biz unutturmayacağız HIRSIZLAR fakirlerin olduğu sokakları bilmiyorlar ise öğretelim
    Cevapla
  • bülent üzüm 3 yıl önce Şikayet Et
    ah atam vah atam
    Cevapla
  • yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Değişik bir başkan alışacaksınız demişti ya zaten.!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı