Erdoğan başkanlığındaki sürpriz toplantı sona erdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü'nde gerçekleştirilen güvenlik toplantısı 3 saat sürdü.

GİRİŞ 20.05.2020 20:18 GÜNCELLEME 21.05.2020 18:25
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Toplantıya, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldı. 

 

 

Toplantıda, Suriye, Irak ve Libya başta olmak üzere Türkiye'nin güvenliğini yakından ilgilendiren bölgesel gelişmeler ayrıntılı olarak ele alındı. 

 


Toplantıda, Suriye, Irak ve Libya başta olmak üzere Türkiye'nin güvenliğini yakından ilgilendiren bölgesel gelişmeler ayrıntılı olarak ele alındı. 

YORUMLAR 34
  • Düzceli 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkanlık sistemi Türkiye ye çok uygun.Aninda toplanıp hızlı karar alınabiliyor. Önceki dönemde anayasa paketi yapmak için iktidar ve muhalefet anlaşmıştı.Anayasa komisyonunda da eşit sayıda koltuk dağılımı yapıldı.4-5 yıl boyunca sadece 16 maddelik paketi yapabildiler.Ancak bu paketi bile meclise getirilmesine, oylanmasına, muhalefet kayış attı.Komisyonda görüşmeler de kabul ettiği O maddeler bile mecliste oylanamadi.Kendisiyle çeliştiler.Unutulmayacak tam bir fiyasko yaşandı.
    Cevapla
  • SADETTİN 3 yıl önce Şikayet Et
    REİSİM ALLAH Ömrüne ,Ömür KATSIN ,ELHAMDÜLİLLAH
    Cevapla
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah, bârekallah Lâ havle velâ kuvvete illâ billâh.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal mesafe gözardı edilmiş sanki
    Cevapla
  • ahmet demir 3 yıl önce Şikayet Et
    asaletine kurban
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası