Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, müzik grubu MFÖ'nün yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine ilişkin şarkısını paylaşarak "Türk popunun ustaları, bir aradan sonra ilk ortak şarkılarında, tedbirlerin müziğini yaptı. Aralarına virgül bile giremese de maskeli, mesafeliler. Bizim söylemek istediklerimizi, sağ olsunlar, çok güzel söylüyorlar." ifadesini kullandı.

Twitter hesabından müzik grubu MFÖ üyeleri Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'un Kovid-19 tedbirlerine ilişkin şarkısını paylaşan Koca, şunları kaydetti:

"Mazhar-Fuat-Özkan, Türk popunun ustaları, bir aradan sonra ilk ortak şarkılarında, tedbirlerin müziğini yaptı. Aralarına virgül bile giremese de maskeli, mesafeliler. Bizim söylemek istediklerimizi, sağ olsunlar, çok güzel söylüyorlar. Söz; maskeli, mesafeli, sürprizli müziğin..." 

 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • VATANDAŞ 21.05.2020 11:45
    MFÖ (Maske-Farkındalığının- Önemi) grubu. :) "Korono'ya karşıııı maskeeeesiz. Böyle de olmaz ki. Nasıl da hapşırdın insafsıııız. Böyle dolaşılmaz ki. Kapmam sanmıştım güzelim. Gözüm eczanede kaldı. " deselerdi
  • ferhat 21.05.2020 11:18
    güzel olmuş. ama adamlar çok yaşlanmış yav. insan üzülmüyor değil.
  • Kirkdokuzelli 21.05.2020 10:53
    Sosyal sorumluluk desteğiniz için Ağzınıza sağlık güzel insanlar
  • Gasby 21.05.2020 05:52
    Çok güzel olmuş.