Bu resimdekilerin şimdi çoğu yok

Ağrı Doğubeyazıt'taki kaza Türkiye'ye gelen İranlı turistlerin de sonu oldu. Objektiflere gülerek poz verenlerin çoğu ülkelerine çok farklı şekilde geri döndü.

Bu resimdekilerin şimdi çoğu yok
Bu resimdekilerin şimdi çoğu yok
GİRİŞ 09.09.2008 22:30 GÜNCELLEME 09.09.2008 22:30

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 16 İranlı turistten 15'inin cenazesi ülkelerine gönderildi.

Dün akşam saatlerinde yaşanan ve 16 kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardında Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırılan İranlı turistlerden Silvana Gharedaghı, Kelara Gıragrsıan, Sera Haykonıan, Avamous Barseghıan, Roza Eyvazmeghrdıchantabrızı, Almas Movses Moghadam, Garıana Hartoonıan, Mısak Babayans, Vigen Der Ghazarıan Melhamı, Armik Eslampanah, Hılda Markarıan, Sousanbar Hovsepıan, Margrıt Asatoorıan, Farhang Shahbazı ve Anasoushık Bounyadıan'ın cenazeleri, akşam saatlerinde tabutlarla
konularak, bir otobüs iki ambulans ve Doğubayazıt Mezarlıklar Derneği'ne ait bir cenaze aracıyla İran'ın Makü vilayetine götürülmek üzere yola çıkarıldı. kullan

İlçe Kaymakam Vekili Ali Arıkan'ın başkanlığındaki heyet tarafından götürülen cenazelerin İran Sınır Komutanlığı'na teslim edileceği belirtildi.
Bu arada, meydana gelen kazada yaralanan 32 İranlı turistten ayakta yapılan tedavilerin ardından taburcu edilen 12'si ile diğer otobüste bulunan yolcular da kaymakamlık tarafından tahsis edilen bir otobüs ile ülkelerine gitmek üzere yola çıktılar.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra hayatını kaybeden Shasanam Kaloosian'ın cenazesinin ise Van'dan gönderileceği ifade edildi.

İHA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi