Engin Nurşani'nin son durumu

Türk Halk Müziği'nin son zamanlarda en çok sevilen isimlerinin başında gelen ve dün yaptığı kaza sonrası yoğun bakıma alınan Engin Nurşani'nin son durumu

Engin Nurşani'nin son durumu
Engin Nurşani'nin son durumu
GİRİŞ 15.09.2008 18:45 GÜNCELLEME 15.09.2008 18:45
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Genç türkücü dün gece saat 01.30'da arkadaşı Mustafa Kara ile birlikte Gaziantep'e dönmek üzere yola çıktı. Arkadaşı Mustafa Kara'nın kullandığı 27 LK 379 plakalı otomobil Göksun- Kahramanmaraş karayolu Püren Tüneli girişinde aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden şarampole yuvarlandı.

Kaza sonrası boynu kırılan ve ciğerlerinde kanama tespit edilerek yoğun bakım altında tutulan genç sanatçının, tedavi gördüğü Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nden haber7.com'un aldığı bilgiye göre, sağlık durumu ciddiyetini korurken, makineye bağlı olarak yaşamını sürdürüyor.

Ayrıntılar haber7.com'da olacak.

YORUMLAR 15
  • kaan 7 yıl önce Şikayet Et
    sen ayağa kalk da tür halk müziğimiz yürüsün
    Cevapla
  • Yunus Kar 15 yıl önce Şikayet Et
    Sen de Gidersen. İnşallah ayağa kalkıp türkülere devam edeceğine hepimizin inancı sonsuz.ALLAH acil şifalar versin.Hepimiz duacıyız ve seninleyiz.
    Cevapla
  • eren 15 yıl önce Şikayet Et
    acil şifalar. enginnnnn gardaşımmm kaç gündür seni arıyorum hastaneden durmunu yakından takip ediyorum nolurr bi an önce aramıza dön bozatlı hızır yoldaşın olsun sivaslı bozo eren koçdere acil şifalar diler
    Cevapla
  • volkan cor 15 yıl önce Şikayet Et
    acil şifalar. allah yardımcın olsun engin kalbimiz ve dualarımız seninle
    Cevapla
  • Ergün Akdoğan 15 yıl önce Şikayet Et
    Acil Şifalar. Gerçekten çok üzücü bir durum,Çok sevdiğimiz değerli bir halk ozanı Yüce allahımdan Acil şifalar dileğimle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!